iSRO-R Yardım isro-R için filter(?) tasarımı mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alir13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alir13

.
Aktiflik: 8%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhabalar,
Forumumuzda onlarca sourcesi ile paylaşılmış VSRO için filter, guard, addon veya devkit bulunuyor.
Sadece şunu merak ediyorum. Tüm bu sourceleri birleştirip ISRO-R (rigid) için bir tane program oluşturabilir miyim?
Kodlama bilgim çok kısıtlı maalesef. Fakat örnek üzerinden gideyim.

Örneğin "Legendary Gui- Filter Source"i indirdim ve chatgpt ile analiz ettirdim ve sonrasında içindeki her şeyi silip sadece DPS Meter'i bıraktım ve bunu yine chatgpt ile ISRO-R için uyarlama yaptım. İlkten DPS Meter ile başlarım, yaptıkça diğer şeyleri eklerim. Yani hiçbir şeyi sıfırdan yazmayacağım, sadece VSRO için olan şeyi ISRO-R için uyarlama yapacağım.

Sorum şu: Bu işlemi chatgpt ile yapabilir miyim? Yoksa illa kodlama bilgisi gerekiyor mu?

günün sonunda oyun açacaksan guarda ihtiyacın olacak kendi geliştirdiğin yok büyük ihtimalle öyle anlıyorum bu durumda para verip satılanlardan bir tanesini alacaksın bu açıkca ortada görünüyor o yüzden burada DPS nin mantığını anlatmamızın pek bir anlamı yok ha elinde proje vardır ve geliştirmek istiyorum diyorsan o başka

Oyla 1
Thread owner
günün sonunda oyun açacaksan guarda ihtiyacın olacak kendi geliştirdiğin yok büyük ihtimalle öyle anlıyorum bu durumda para verip satılanlardan bir tanesini alacaksın bu açıkca ortada görünüyor o yüzden burada DPS nin mantığını anlatmamızın pek bir anlamı yok ha elinde proje vardır ve geliştirmek istiyorum diyorsan o başka
hocam açıkçası, akşamları sro ile uğraşmak hoşuma gidiyor. kafa dağıtıyorum ve öğreniyorum. dolayısıyla bana en azından izlemem gereken yolu söyleseniz.
proje sadece şu: rigid dosyalarında çalışan bir dps meter yapmak.

Oyla 0
hocam açıkçası, akşamları sro ile uğraşmak hoşuma gidiyor. kafa dağıtıyorum ve öğreniyorum. dolayısıyla bana en azından izlemem gereken yolu söyleseniz.
proje sadece şu: rigid dosyalarında çalışan bir dps meter yapmak.
dps meter sistemi için gs tarafında belirli offsetleri arayıp bulmanız gerekli C++ kod yapısını yazmanız hesaplamalarını yaptırmanız sonra hesaplanan verileri filter'a gönderip oradan da tüm kullanıcılara iletmeniz gerekiyor.

Oyla 0
Thread owner
dps meter sistemi için gs tarafında belirli offsetleri arayıp bulmanız gerekli C++ kod yapısını yazmanız hesaplamalarını yaptırmanız sonra hesaplanan verileri filter'a gönderip oradan da tüm kullanıcılara iletmeniz gerekiyor.
youtubeye C++ dersleri yazıp mı başlamam lazım hocam

Oyla 0
youtubeye C++ dersleri yazıp mı başlamam lazım hocam
C++ dersleri sizin C++ dilini öğrenmenizi sağlar eğer bu alanda kendinizi geliştirmek istiyorsanız güzel bir başlangıç olur.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt