iSRO-R Yardım isro-R için filter(?) tasarımı mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alir13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alir13

.
Aktiflik: 8%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhabalar,
Forumumuzda onlarca sourcesi ile paylaşılmış VSRO için filter, guard, addon veya devkit bulunuyor.
Sadece şunu merak ediyorum. Tüm bu sourceleri birleştirip ISRO-R (rigid) için bir tane program oluşturabilir miyim?
Kodlama bilgim çok kısıtlı maalesef. Fakat örnek üzerinden gideyim.

Örneğin "Legendary Gui- Filter Source"i indirdim ve chatgpt ile analiz ettirdim ve sonrasında içindeki her şeyi silip sadece DPS Meter'i bıraktım ve bunu yine chatgpt ile ISRO-R için uyarlama yaptım. İlkten DPS Meter ile başlarım, yaptıkça diğer şeyleri eklerim. Yani hiçbir şeyi sıfırdan yazmayacağım, sadece VSRO için olan şeyi ISRO-R için uyarlama yapacağım.

Sorum şu: Bu işlemi chatgpt ile yapabilir miyim? Yoksa illa kodlama bilgisi gerekiyor mu?

Merhaba @alir13,

Düşüncen çok güzel şöyle anlatayım sana; AI sana bir tarif veriyor, ama malzemelerin taze mi bozuk mu olduğunu anlaman için biraz mutfak bilmen lazım. Hiçbirşey bilmeden böyle bir geliştirme işine girmen sağlıklı olmayacaktır. Filter göründüğünden daha kapsamlı bir proje içerisinde socket yapısı,iletişim protokolleri,gelişmiş kodlama mimarisi barındırıyor. Ve İyi bir iş için ileri düzeyde kodlama becerisi gerekmektedir aksi durumda aşırı ram tüketimi,veri sızıntıları,gecikme veya belirli bir user'dan sonra filter patlayabilir ki piyasada bulunan satışı yapılan çoğu filter ne yazık ki böyle patlamaya müsait bir yapıda. Gel gelelim vSRO ile ISRO tarafına ikisi farklı sürüm olduğundan dolayı şöyle açıklık getireyim;

Bu en kritik nokta. İkisi arasındaki temel farklar:
  • Paket yapısı — ISRO-R'ın paket şifreleme/yapısı VSRO'dan farklı
  • Opcode'lar — Aynı aksiyonun farklı hex değerleri olabilir
  • Bellek adresleri — Eğer memory reading yapıyorsa tamamen değişir
  • Client versiyonu — ISRO-R hangi client versiyonunu kullanıyor, o belirleyici
  • Modüller — ISRO sürümünün modülleri VSRO gibi istikrarlı çalışmıyor.

Yani AI sana kodu uyarlar ama doğru opcode/adres değerlerini sen bulup vermelisin. AI bunları bilemez.

Bunların yanında Client ve Modüller için oluşturacağın kütüphaneler için hem C++ hemde en az orta seviyede ASM/Tersine Mühendislik bilgin olması gerekiyor.

Hobi olarak başlamak istersen başlamanı öğrenmeni öneririm fakat profesyonel ve ticari olarak düşüyorsanız önermiyorum!

Keyifli Forumlar!

Oyla 1
Merhabalar,
Forumumuzda onlarca sourcesi ile paylaşılmış VSRO için filter, guard, addon veya devkit bulunuyor.
Sadece şunu merak ediyorum. Tüm bu sourceleri birleştirip ISRO-R (rigid) için bir tane program oluşturabilir miyim?
Kodlama bilgim çok kısıtlı maalesef. Fakat örnek üzerinden gideyim.

Örneğin "Legendary Gui- Filter Source"i indirdim ve chatgpt ile analiz ettirdim ve sonrasında içindeki her şeyi silip sadece DPS Meter'i bıraktım ve bunu yine chatgpt ile ISRO-R için uyarlama yaptım. İlkten DPS Meter ile başlarım, yaptıkça diğer şeyleri eklerim. Yani hiçbir şeyi sıfırdan yazmayacağım, sadece VSRO için olan şeyi ISRO-R için uyarlama yapacağım.

Sorum şu: Bu işlemi chatgpt ile yapabilir miyim? Yoksa illa kodlama bilgisi gerekiyor mu?
ztn ai tarafını arkadaşlar yanıtlamısta dll olmadan ztn dpsmeteri gösteremezsin

Oyla 0
Thread owner
Kodlama kısıtlı ise çok zor hocam yinede kendi çapında denemek istersen daha basit işlerden başla
Db editi gibi çoğu şey kafamda oturdu ve yapabiliyorum sıra buraya gelmişti.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba @alir13,

Düşüncen çok güzel şöyle anlatayım sana; AI sana bir tarif veriyor, ama malzemelerin taze mi bozuk mu olduğunu anlaman için biraz mutfak bilmen lazım. Hiçbirşey bilmeden böyle bir geliştirme işine girmen sağlıklı olmayacaktır. Filter göründüğünden daha kapsamlı bir proje içerisinde socket yapısı,iletişim protokolleri,gelişmiş kodlama mimarisi barındırıyor. Ve İyi bir iş için ileri düzeyde kodlama becerisi gerekmektedir aksi durumda aşırı ram tüketimi,veri sızıntıları,gecikme veya belirli bir user'dan sonra filter patlayabilir ki piyasada bulunan satışı yapılan çoğu filter ne yazık ki böyle patlamaya müsait bir yapıda. Gel gelelim vSRO ile ISRO tarafına ikisi farklı sürüm olduğundan dolayı şöyle açıklık getireyim;

Bu en kritik nokta. İkisi arasındaki temel farklar:
  • Paket yapısı — ISRO-R'ın paket şifreleme/yapısı VSRO'dan farklı
  • Opcode'lar — Aynı aksiyonun farklı hex değerleri olabilir
  • Bellek adresleri — Eğer memory reading yapıyorsa tamamen değişir
  • Client versiyonu — ISRO-R hangi client versiyonunu kullanıyor, o belirleyici
  • Modüller — ISRO sürümünün modülleri VSRO gibi istikrarlı çalışmıyor.

Yani AI sana kodu uyarlar ama doğru opcode/adres değerlerini sen bulup vermelisin. AI bunları bilemez.

Bunların yanında Client ve Modüller için oluşturacağın kütüphaneler için hem C++ hemde en az orta seviyede ASM/Tersine Mühendislik bilgin olması gerekiyor.

Hobi olarak başlamak istersen başlamanı öğrenmeni öneririm fakat profesyonel ve ticari olarak düşüyorsanız önermiyorum!

Keyifli Forumlar!
Harika anlatım için çok teşekkürler. Bu bilgiler piyasada bu kadar kısıtlı isro-r paylaşımı olmasını da açıklıyor.

ztn ai tarafını arkadaşlar yanıtlamısta dll olmadan ztn dpsmeteri gösteremezsin
Bu işlere başlamama az da olsa bu arkadaş vesile olacaktı zaten. Subzeroya göre filter olmadan da eklenebiliyormuş
1779656410448.png

Oyla 0
dll ? olmadan görünümü nasıl verdirecek sadece hesaplama,log okeyde o barı

Oyla 0
Thread owner
dll ? olmadan görünümü nasıl verdirecek sadece hesaplama,log okeyde o barı
without filter diyor aslında dll olmadan demiyor, dolayısıyla sadece dll yi de kastediyor olabilir

Gs ve client dll olmadan mümkün değil malesef
üstad çıkarıyor musun vanguard'a bir rakip :)

Oyla 0
Db editi gibi çoğu şey kafamda oturdu ve yapabiliyorum sıra buraya gelmişti.

Harika anlatım için çok teşekkürler. Bu bilgiler piyasada bu kadar kısıtlı isro-r paylaşımı olmasını da açıklıyor.

Bu işlere başlamama az da olsa bu arkadaş vesile olacaktı zaten. Subzeroya göre filter olmadan da eklenebiliyormuş
1779656410448.png
what i mean you dont need filter just gs - client dll will do the job

Oyla 0
Hocam estağfurullah rakip olma niyetim yok. :) Konu açtım bununla ilgili Database edit alanlara filteri sunacağım. :) Doğrudan herkese açık yapmıyorum şuanda. Bir yandan da VSRO'ya devam ediyorum :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt