iSRO-R Paylaşım ISRO-R Rigid DBToMedia 1.6

hocam tekrardan teşekkürler, itemdata da objcommonu eksik çıkarıyor proğramda sorun yok hep kullanıyorum hatasız çıkıyordu ama şuan böyle bi sorunla karşılaştım çözümü hakkında fikir verebilirmisin ? db ve client daha önce düzenli çıkarıp patch yaptığım db ve client .

Thread owner
hocam tekrardan teşekkürler, itemdata da objcommonu eksik çıkarıyor proğramda sorun yok hep kullanıyorum hatasız çıkıyordu ama şuan böyle bi sorunla karşılaştım çözümü hakkında fikir verebilirmisin ? db ve client daha önce düzenli çıkarıp patch yaptığım db ve client .
id atlaması mevcut mu kontrol et .
ondan eksik çıkarıyor olabilir belki normalde sorunsuzdu . ( programı asıl yapan şahısınki sorunluydu ( decimal vb sorunu yüzünden onunkinde ) :D

id atlaması mevcut mu kontrol et .
ondan eksik çıkarıyor olabilir belki normalde sorunsuzdu . ( programı asıl yapan şahısınki sorunluydu ( decimal vb sorunu yüzünden onunkinde ) :D
id atlaması olduğunu sanmıyorum üstadım, sroguidenin, isro dc sinde paylaşılan db nin, kendi kullandığım ve sadece 16 17 21d silahları aktif edip clean bıraktığım shardları denedim objcommon da sondan 10 12 stunu çıkarmıyor. forumda paylaşılan ironsronun shardı denediğimde sorunsuz çıkıyor. daha önce kullandığım proğram baya iyi iş çıkarıyor. sql yetkisi felanmı problem öyle seçenekler varmı bilemedim çözemedim :D

tIqTbab.gif

İndirme Linki
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yedek Alternatif =*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt