vSRO Çözüldü iSro'dan Yeni Bölgeleri çekme

trukafatsum

.
.
Aktiflik: 22%
Lord 500 mesaj
Web sitesi
www.trukafatsum.com
Thread owner
Merhabalar,
Aşağıdaki konuda media kısmı anlatılmamış,
Paylaşım - VSRO | Yeni Bölgeleri Sorunsuz Ekleme (Query)

Daha önce sky temple eklemiştim ona göre yol izlemeye çalıştım;
-RefRegion
-RegionCode
-Textzonename
-worldmap_instanceinfo
-worldmap_mapinfo
Bunları iSro'daki dosyaların arasından çekiyorum.

Daha anlaşılır olması için iSro'nun txt'lerinin başına (i) diyeceğim,
(i)RefRegion'da "ARABIA_FIELD_02_BOSS" & "ARABIA_PETRA" ve "ARABIA_GARDEN" satırlarını bulamadım.
(i)RegionCode'da ise "SURVIVAL" satırlarını bulamadım.
(i)TextZoneName'lerde "SURVIVAL"ı bulamadım.

Bilenler eminim ki yardımcı olacaktır. :)
Şimdiden teşekkür ederim.

Ultra kestirme yol söyliyim ISRO data.pk2 yi alıyorsun çıkartıyorsun üzerine VSRO nun orjinal data.pk2 sını çıkartıp atıyorsun her şey otomatik eklenmiş oluyor. Kasmaya gerek yok bu kadar.
Adam sistemi hackledi dağılın

Oyla 0
Thread owner
Ultra kestirme yol söyliyim ISRO data.pk2 yi alıyorsun çıkartıyorsun üzerine VSRO nun orjinal data.pk2 sını çıkartıp atıyorsun her şey otomatik eklenmiş oluyor. Kasmaya gerek yok bu kadar.
Kestirme mantıklı ama sonuç aynı, sorun farklı sanırım, hem isro data.pk2'nin üstüne vsro data.pk2 çıkarttığımızda regionifo değişiyor. Kafam iyice karıştı sıfırdan toplamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0
Kestirme mantıklı ama sonuç aynı, sorun farklı sanırım hem, isro data.pk2'nin üstüne vsro data.pk2 çıkarttığımızda regionifo değişiyor. Kafam iyice karıştı sıfırdan toplamaya çalışıyorum.
RegionInfoya çok takılma zararı yok

Oyla 0
gmhasan bilgiler için teşekkürler crash hatası vermedi sayende :D

2892

Ekli dosyayı görüntüle 2019-12-11 01-24-11.mp4

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0

Konuyu tekrardan uyandırmak istiyorum. Boss Dungeon sorunsuz ekli olmasına rağmen bir türlü doğru kordinatlara gidemediğim için sürekli crash alıyordum. Bu arkadaşın videosundan kordinatları gördüm ve sonunda sorunsuzca odaya girebildim. Elimizde sadece Region ID var iken doğru kordinatları nasıl bulabiliriz ? Bunun bir yolu var mıdır ? Aksi durumda tek yapabileceğimiz şey deneme yanılma mı olacak ?

Oyla 0
Konuyu tekrardan uyandırmak istiyorum. Boss Dungeon sorunsuz ekli olmasına rağmen bir türlü doğru kordinatlara gidemediğim için sürekli crash alıyordum. Bu arkadaşın videosundan kordinatları gördüm ve sonunda sorunsuzca odaya girebildim. Elimizde sadece Region ID var iken doğru kordinatları nasıl bulabiliriz ? Bunun bir yolu var mıdır ? Aksi durumda tek yapabileceğimiz şey deneme yanılma mı olacak ?
Warp komutu ile adım adım gidip bulabilirsiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt