iSRO-R Paylaşım IsroR ReGister

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
isro-r Rigid için localin'de çalışıp hesap oluşturamayan açamayanlar için küçük bir proğram yapmak istedim ve paylaşmak istedim bundan sonra isro ile ugrasanlar için kolaylık gerektirecek bir yazılım kodlayım dedim kendimce kendi localimde yapıp denedim ve sorunsuz bir şekilde hesap açabiliyoruz... iyi kullanımlar dilerim. iyi çalişmalar.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

image.png
excellent

我想为那些在本地工作、无法创建或开设账户的人编写一个小程序,并分享给大家。我决定编写一个软件,让以后与ISRO打交道的人更容易使用。我在本地试过了,我们可以顺利开设账户……祝你使用愉快。干得好。

*** 隐藏文本:无法引用。***
*** 隐藏文本:无法引用。***

[剧透=“图片”]
图像.png
[/剧透]
谢谢分享,我会尝试测试一下

I wanted to make a small program for isro-r Rigid for those who work locally and cannot create or open an account, and I wanted to share it. I decided to code a software that will make it easier for those who deal with isro from now on. I tried it in my own local and we can open an account without any problems... I wish you good use. Good work.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

image.png
adfasada

isro-r Rigid için localin'de çalışıp hesap oluşturamayan açamayanlar için küçük bir proğram yapmak istedim ve paylaşmak istedim bundan sonra isro ile ugrasanlar için kolaylık gerektirecek bir yazılım kodlayım dedim kendimce kendi localimde yapıp denedim ve sorunsuz bir şekilde hesap açabiliyoruz... iyi kullanımlar dilerim. iyi çalişmalar.

image.png
Eyvallah

image.png
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt