vSRO Paylaşım istek üzerine old schooll ürünleri

Old Login reklamsız istiyoruz. :) @sector1337
Bunun için 2 önerim var
-Birincisi giriş ekranı kamera açısı, bölge ayarlaması vs. için elimde A dan Z ye anlatım konusu var onu Türkçe ye çevirip konu açabilirim.
-İkincisi ise vSro Map Editör ile var olanı değiştirmek tıpkı jangan giriş ekranı gibi

Bunun için 2 önerim var
-Birincisi giriş ekranı kamera açısı, bölge ayarlaması vs. için elimde A dan Z ye anlatım konusu var onu Türkçe ye çevirip konu açabilirim.
-İkincisi ise vSro Map Editör ile var olanı değiştirmek tıpkı jangan giriş ekranı gibi
3. SroOldLib.dll dosyasının
Themida kırıp deneyebilirsin belki çalışır kırdım fakat boyut epey düştü misal dll 150 kb ise kırınca 80 kb düştü inject edemedim ama %100 kırılmıştı onun için bir ara istiyordum @Spare den cliente inject etmesini fakat kırıldığından dolayı çalışmıyacaktı yine tahminen decompile ederken bozulmuşta olabilirdi :D

3. SroOldLib.dll dosyasının
Themida kırıp deneyebilirsin belki çalışır kırdım fakat boyut epey düştü misal dll 150 kb ise kırınca 80 kb düştü inject edemedim ama %100 kırılmıştı onun için bir ara istiyordum @Spare den cliente inject etmesini fakat kırıldığından dolayı çalışmıyacaktı yine tahminen decompile ederken bozulmuşta olabilirdi :D
Yani 3. Seçenek işe yaramaz o zaman ?

hayır yarıyorda pe explorer ile sanırım burdaki işlemi yapmayı unuttum asıl video bu değilde pe explorer ile EIP kodumu neydi onu yapıyorduk galiba

Yapabiliyorsan yap buralara hiç girmeyeyim valla günlerce PC başından kalkamam çözene kadar bulaştırma beni ??

içerisinde old map (taklamakana kadar)
old f10 item mall
old Bar
old Alchemy
old Loading
old Launcher mevcuttur.

istek üzerine paylaşılmıştır iyi kullanımlar...

Tıkla indir

9aJR0o.png
qdo3VB.png
MVnXmk.png
QLrJmv.png
Paylaşım için tekrardan teşekkürler, Loading'i tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim.
DDJ to DDS ile çevirdikten sonra Paint.net ile açılmıyor. Sorun var sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar