güzel*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/REPLYANDTHANKS][/USERSEXC]*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
vSRO Paylaşım Item Koduyla TacticID, RefHive ve RefNest Bulma Query
- Konuyu Başlatan Bartu
- Başlangıç tarihi
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Benzer konular
vSRO Paylaşım
Item Balance Ayarlama [Mümkün Olduğunca Detaylı Anlatım]
Merhaba, son bir haftadır Item Balance ayarlarını öğrenmeye çalışıyordum. Uzaktan biraz kafa karıştırıcı gibi gözüküyor ama içine girince aslında hiç de öyle değil. Aşağıda mümkün olduğunca...
Tanıtım
BU AKŞAM 19:30 | V24XXX PK SERVER | 83 Level Full Item | Item Satışı Yoktur | %100 Eşit Oyun
🔥 SADECEPK.COM 🔥 83/1 FULL ITEM PvP Server! ⚔️ Her şey FREE ⚔️ Tüm itemler açık ⚔️ Direkt giriş – direkt savaş ⚔️ Full action CZ & WS ortamı ⚔️ Farm derdi olmadan saf PvP keyfi ⚔️ Dengeli job...
- Soru
vSRO Çözüldü
Magic Pop Seçilen Item Yerine Başka Item Vermesi
Herkese merhabalar. Çok uzun aradan sonra kendi PC'mde vakit geçirmek için server kurdum ve Magic Pop itemlerini aktif ediyorum. Şimdi buraya kadar hiç sorun yok ve mantığı zaten hatırladığım...
- Çözüldü
Güzel bir gün dilerim arkadaşlar. Kafamdaki sorun şu şekilde: Elimde mevcut bir DATABASE var. Bu database içerisinde itemler 20 Degree’ye kadar ekli durumda. Fakat karakter üzerinde 17 Degree üstü...
vSRO Paylaşım
RELEASE: SRO NPC Manager - Item Plus & Full Blue Aracı
Merhabalar vsro.org ailesi, SRO NPC Manager, NPC’de satılan itemleri toplu şekilde + değerli ve full blue yapmak için hazırlanmış pratik bir vSRO aracıdır. Program, seçilen degree ve item türüne...