vSRO Çözüldü Item Mall Çökme Sebebi Nedir?

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba,
Tecrübe etme fırsatım olmadı fakat F10, Item mall'a çok fazla avatar eklenince çökme sorunu olduğuna dair sayısız konu okudum.

Biraz araştırınca eskiye dayanan kronik bir sorun olduğunu görüyorum. Birçok sorun guard yardımıyla aşılabilirken, bu sorun yıllardır neden çözülemiyor. Silk itemler için NPC oluşturmak bana çok çingene stil bir çözüm gibi geliyor.

Bu sorunun tam olarak sebebi nedir, 1 tab için eklenen item miktarında mı sınır var? Örneğin 50 tane avatarı tek bir taba eklemek yerine "Female", "Male" olarak 2 ayrı tabda 25/25 olarak item mall'a eklersem, yine bir çökme durumu olur mu?

Yani bu sınır kategori tabanlı mı yoksa tüm item mall'ı mı kapsıyor?

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden sonsuz teşekkür ederim. 🙏🏻

Tek ihtimal o değil o yüzden hem evet hem hayır :ROFLMAO:

Benim müşterilere ve kendimize yaptığım oyunlardaki gibi dressleri M ve F olarak yan yana değil, ayrı sekmelere yerleştirin. Şu adını hatırlamadığım kaydırma çubuğu baya baya "ilkel" bir algoritmayla çalıştığı için oradan kaynaklı crashler de mümkün. Hem arayüzdeki obje sayısı da düşeceği için belki limitle oynamaya bile gerek kalmayabilir.
O yüzden dressleri NPC'ye koyup, item mall'ı olduğunca sade ve slide bar olmadan kullanıyoruz. 😜

Oyla 0
Abartttt :ROFLMAO: Dressleri deneyememeleri ciddi bir negatif olur bana göre
Her sunucu da bilinen dressler olduğu için oyuncuların kombinasyonları belli oluyor. En kötü custom ve marjinal olanları F10'a atarsın kalanını NPC'ye😂😂

Oyla 0
Her sunucu da bilinen dressler olduğu için oyuncuların kombinasyonları belli oluyor. En kötü custom ve marjinal olanları F10'a atarsın kalanını NPC'ye😂😂
Hitap ettiği kitleye bağlı tabi. Uzun süredir oynamamış adamları hedefleyen bir oyunda tamamı f10'da olmalı :ROFLMAO:

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt