vSRO Paylaşım Joymax PK2 tool

t
Program bilinen bi program fakat biraz önce şu sağdaki arama yeri var ya!!! yazdım adını oraya çıkmadı.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Gözünüz Eset, Malwarebytes, microsoftun NANO-Antivirus ve Symantec sonuçlarında olsun.

Media açarken sorduğu şifre: 169841

Ne işe yarar..
1- Sol üstteki menüden NEW PK2 diyerek yeni bir pk2 toplayabilirsiniz. Media,Data,Music veya ParticlesPK2
Ben kendi pk2'lerimi Isro ve TRSRO'dan toplamıştım. ekstra olarak bireylerin yaptıkları dosyaları da attım içine..
2- Open diyerek bir PK2 dosyasını açabilir, görüntüleyebilir, içine dosya atabilir ya da sağ tıkla delete diyerek dosya silebilirsiniz.
3- Save PK2 kısmını yeni pk2 toplarsanız kullanın.. Var olan bir pk2 içine dosya atıyorsanız kaydetmenize gerek yok.. dosyayı yerine sürükleyin ve kapatın kendisi kaydediyor.

Dikkat etmeniz gerekenler.
İçeri bir şey atacaksanız klasör olarak atmayın.. Örneğin ben ilk kullanmaya başladığımda datapk2 içine klasör atmıştım. eski klasörün üstüne yazılmış ve alt dizin klasörler gitmiş. Dolayısı ile bazı mobların bsrye bağlı uzantıları gittiğinden dolayı o moblara yaklaşınca oyundan atıyordu.

Pk2 açarken sizden şifre ister.. bu şifre 99.99% oranda 169841 dir..Bazıları bu şifreyi değişip verilerini korumak istiyor fakat bunu çözen bir program mevcut. Blue Fish miydi adı neydi..

Neyse... Umarım iş görür.

JoymaxPK2.png
hnxx

Program bilinen bi program fakat biraz önce şu sağdaki arama yeri var ya!!! yazdım adını oraya çıkmadı.

Gözünüz Eset, Malwarebytes, microsoftun NANO-Antivirus ve Symantec sonuçlarında olsun.

Ne işe yarar..
1- Sol üstteki menüden NEW PK2 diyerek yeni bir pk2 toplayabilirsiniz. Media,Data,Music veya ParticlesPK2
Ben kendi pk2'lerimi Isro ve TRSRO'dan toplamıştım. ekstra olarak bireylerin yaptıkları dosyaları da attım içine..
2- Open diyerek bir PK2 dosyasını açabilir, görüntüleyebilir, içine dosya atabilir ya da sağ tıkla delete diyerek dosya silebilirsiniz.
3- Save PK2 kısmını yeni pk2 toplarsanız kullanın.. Var olan bir pk2 içine dosya atıyorsanız kaydetmenize gerek yok.. dosyayı yerine sürükleyin ve kapatın kendisi kaydediyor.

İçeri bir şey atacaksanız klasör olarak atmayın.. Örneğin ben ilk kullanmaya başladığımda datapk2 içine klasör atmıştım. eski klasörün üstüne yazılmış ve alt dizin klasörler gitmiş. Dolayısı ile bazı mobların bsrye bağlı uzantıları gittiğinden dolayı o moblara yaklaşınca oyundan atıyordu.

Pk2 açarken sizden şifre ister.. bu şifre 99.99% oranda 169841 dir..Bazıları bu şifreyi değişip verilerini korumak istiyor fakat bunu çözen bir program mevcut. Blue Fish miydi adı neydi..

JoymaxPK2.png
tesekurker

The program is a well-known program, but I just typed its name into the search bar on the right, and it didn't show up.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Keep an eye on the results from ESET, Malwarebytes, Microsoft's Nano-Antivirus, and Symantec.

The password it asks for when opening Media is: 169841

What is it used for?
1- You can collect a new PK2 by selecting NEW PK2 from the menu in the upper left corner. (Media, Data, Music, or ParticlesPK2)
I collected my own PK2 files from Isro and TRSRO. I also included files created by other individuals.
2- By clicking "Open," you can open a PK2 file, view it, add files to it, or delete it by right-clicking and selecting "Delete."
3- Use the "Save PK2" option if you're collecting new PK2 files. If you're placing a file into an existing PK2, you don't need to save it. Just drag the file to its place and close; it will save automatically.

Things to watch out for.
If you're going to put something inside, don't put it as a folder. For example, when I first started using it, I put a folder inside datapk2. It overwrote the old folder and the subdirectories were gone. As a result, some mobs' extensions that were tied to bsry were lost, and the game would crash when I approached those mobs.

When you open PK2, it asks for a password... 99.99% of the time, the password is 169841. Some people want to change this password to protect their data, but there's a program that can crack this. Was it called Blue Fish or something?

Anyway... I hope it works.

JoymaxPK2.png
thannnks

Ne işe yarar..

JoymaxPK2.png
MÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt