Duyuru Joymax, Türk şirketi GameGami ile 'Silk Road'u imzaladı

Ben orjinal bi oyun olduğunuda düşünmüyorum çünkü joymak zaten %51 histesini sattı tekrardan jpplanet izni olmadan böyle bişey yapamaz bunu paylaşan kişi reklam yapmak için ve player cekmek için bence böyle bir yol secti zaten oyun acıldığında görcez ne files kullandığını her takulde belli olcak c sro files kullanıcak bence önce tüm pw serverleri kapatsın sonra oyun acsın laf söylemekle belli olmuyor silkroadın resmi face sayfasınada yazdım cvp gelsin belli olcak herşey önceden joymax üzerinden kayıt olunuyordu rev6 vardı şimdi neden yok bi düşünün bence joymax hisselerinin %51 ini sattı bu yalan bi haber bence ben inanmıyorum

Çok merak ediyorum kaç yaşındasın acaba ? Bu kadar küçük yaşta klavyede böyle uzun yazmayı nasıl başardın ?

Kafan pırıl pırıl kardeşim güle güle kullan.

Bence gayet iyi oldu artık cıvkı çıkmıştı private serverlerin vur kaç yapıp hem oyundan soğutup hemde emeğini çöpe çevirmek den başka bir şey yapmıyorlardı

La bebe 28 yasındayım emin ol senden uzun ömürlü oynamışımdır bu oyunu boş yapıyorsun aq bana orjinal joymax adresinin linkini at bide adamların paylaşım yaptığı joymaxın linkine bak bok bok konuşuyonuz kıcımla gülüyorum aq :)
Hocam Lütfen Konu İçlerinde ''bebe'',''bok bok'',''Kıcımla'' Gibi Kelimeler Kullanmayınız :)

Hayırlısı bakalım 🤨

Alay ederci kelimeler kulanana her türlü lafı ederim önce düşünce özgürlüğüne saygı duyumasını bilmeli insan

Şu kafa yapınla saygı duyacağım hiçbir yanın yok üzgünüm. İnsanlar kendini geliştirmeli, bilmiyorsa öğrenmeli ve araştırmalı. Burda ezber konuşup, boş muhabbet yapıp beni de kendi zeka yaşına çekmene müsade etmeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt