Merhaba, Oyuna girişte kamera karakterin dibinde gözüküyor, Bunu değiştirebilirmiyiz yani oyuna giriş yaptığımızda zoom en uzakta gözükecek şekilde bir kamera açısında başlatılabilir mi ? Pk2 içerisinde baktım cameradata var ama çözemedim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Yardım Kamera datası zoom
- Konuyu Başlatan silkroadhakkinda
- Başlangıç tarihi
Anlatmak istediğinizi görsellendirirseniz mantıklı birşeyler sunabiliriz.
Silkroadı açtığımda karakter ekranı bu şekilde resimde ki gibi görünüyor. Uzak masaüstü ile bağlandığım için ekranı uzaklaştıramıyorum. Bunu pk2 den bir ayarı var ise girişte uzaklaştırabilirmiyim ?Anlatmak istediğinizi görsellendirirseniz mantıklı birşeyler sunabiliriz.
Screenshot : Giriş yaptığımda bu şekilde karaktere çok yakın bir kamera açısı oluyor.
Screenshot : Ben bu şekilde uzak kamera açısıyla olmasını istiyorum
Karakteri bi kere kaydet setting klasoru ayarlarını yedekle her sroda kullan belki çözülürSilkroadı açtığımda karakter ekranı bu şekilde resimde ki gibi görünüyor. Uzak masaüstü ile bağlandığım için ekranı uzaklaştıramıyorum. Bunu pk2 den bir ayarı var ise girişte uzaklaştırabilirmiyim ?
Screenshot : Giriş yaptığımda bu şekilde karaktere çok yakın bir kamera açısı oluyor.
Screenshot : Ben bu şekilde uzak kamera açısıyla olmasını istiyorum
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)