merhaba arkadaslar suan kervan alış 370m satış 490 m ancak partyde 1 hunter oldugunda satıs 412m dusuyor hunter trader bası kazanc 412m dusuyor .Maxiguardın _OnTradeGoodsSellingRequest_EDIT prosedurunde kendı yapım var onu işleme almıyor ne yaptıysam çözemedim nerde hata yapıyorum yardımcı olabılır mısınız
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Kervan rate ayarlama
- Konuyu Başlatan siberdark
- Başlangıç tarihi
Maxiguard panelden Trigger Ayarlarından _OnTradeGoodsSellingRequest_EDIT aktif hale getirip server dosyalarını tekrar başlatın düzelecektirmerhaba arkadaslar suan kervan alış 370m satış 490 m ancak partyde 1 hunter oldugunda satıs 412m dusuyor hunter trader bası kazanc 412m dusuyor .Maxiguardın _OnTradeGoodsSellingRequest_EDIT prosedurunde kendı yapım var onu işleme almıyor ne yaptıysam çözemedim nerde hata yapıyorum yardımcı olabılır mısınız
Oyla
0
Triggerler anlık uygulanır, yeniden başlatmasına gerek yok. Yanlış yönlendirmeyelim.Maxiguard panelden Trigger Ayarlarından _OnTradeGoodsSellingRequest_EDIT aktif hale getirip server dosyalarını tekrar başlatın düzelecektir
Teşekkürler ama arkadaşın yazdığı olay kendi prosedürünü devreye alamaması ile alakalı.
Konu sahibinin sorununa gelecek olursak;
Maxiguard'da bulunan şu triggerları açın:
Job Trigger Paketi Çalıştır
Kervan Malı Alma Triggeri Çalıştır
Kervan Malı Satma Triggeri Çalıştır
Prosedürlerinizde Trader, Thief ve Hunter için kazançlar belirli ise normal kervan gold kazanımı da kapatmanız gerekli.
Oyun içi ayarlar > Diğer Ayarlar > Job kısmı içerisinde bulunan Jobdan Gold Kazanımını Kapat kısmını aktif edin. (Bu kısımda modülleri yeniden başlatmanız gerekli.)
Oyla
0
Bütün maxi triggerları anlık uygulanmadıgı için panele girip bakmadım işi garanti olması açısından 30snlik işlem zaten.Triggerler anlık uygulanır, yeniden başlatmasına gerek yok. Yanlış yönlendirmeyelim.
Teşekkürler ama arkadaşın yazdığı olay kendi prosedürünü devreye alamaması ile alakalı.
Konu sahibinin sorununa gelecek olursak;
Maxiguard'da bulunan şu triggerları açın:
Job Trigger Paketi Çalıştır
Kervan Malı Alma Triggeri Çalıştır
Kervan Malı Satma Triggeri Çalıştır
Prosedürlerinizde Trader, Thief ve Hunter için kazançlar belirli ise normal kervan gold kazanımı da kapatmanız gerekli.
Oyun içi ayarlar > Diğer Ayarlar > Job kısmı içerisinde bulunan Jobdan Gold Kazanımını Kapat kısmını aktif edin. (Bu kısımda modülleri yeniden başlatmanız gerekli.)
Oyla
0
Gs ve shard gerektiren planned'ler için res gerekli. Harici triggerlar anlık uygulanır. Aktif oyun için res atmak sorun olabilir.Bütün maxi triggerları anlık uygulanmadıgı için panele girip bakmadım işi garanti olması açısından 30snlik işlem zaten.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)