vSRO Yardım kguard

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Margi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Margi

.
Aktiflik: 2%
1 Mesaj
Thread owner
Herkese hayırlı günler kguard kurulumu esnasında sql bağlantımı yapamadım bunun kaynağı localhost 127.0.0.1 kullanıyor olmam mı ?

"Can't connect to sql in 3500ms. (State:Connecting)" normal ip adresimi girincede bu hatayı alıyorum

Thread owner
Hocam, Microsoft KM-TEST Geri Döngü Bağdaştırıcısı diye bir uygulama var onun kurulumunu yapın ek bir Ethernet kartı gibi görünüyor bilgisayarda IPv4 ayarlarına dış ipnizi girin ilk başta bende böyle bir sorun yaşamıştım yeni aklıma geldi :D
biraz kurcalayım hocam umarım olur teşekkür ederim ^^
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam, Microsoft KM-TEST Geri Döngü Bağdaştırıcısı diye bir uygulama var onun kurulumunu yapın ek bir Ethernet kartı gibi görünüyor bilgisayarda IPv4 ayarlarına dış ipnizi girin ilk başta bende böyle bir sorun yaşamıştım yeni aklıma geldi :D
yok hocam olmuyor söylediklerinizi yaptım

Oyla 0
biraz kurcalayım hocam umarım olur teşekkür ederim ^^

yok hocam olmuyor söylediklerinizi yaptım
hocam, sql configuration manager üzerinden tcp/ip ayarlarınızı doğru yaptınız mı ?

Oyla 0
Thread owner
hocam, sql configuration manager üzerinden tcp/ip ayarlarınızı doğru yaptınız mı ?
simdi modullerı calıstırdım orada aktif calısıyor kg nin verdigi moduller sadece sql hala baglanamadım simdi orayı tekrar kontrol ediyorum cunku cok kurcaladım bugun

dinamik

Oyla 0
simdi modullerı calıstırdım orada aktif calısıyor kg nin verdigi moduller sadece sql hala baglanamadım simdi orayı tekrar kontrol ediyorum cunku cok kurcaladım bugun
gateway bağlantısı olduysa panel üzerinden port ile ilgili işlemleriniz doğru olmuştur sql tarafını tekrar kontrol edin hocam 1433 portunu dinlemiyor muhtemelen o yüzden bağlantı sağlanamıyordur

Oyla 0
TCP İp enable mi port girilimi kontrol sağlayın onları hallettiyseniz güvenlik duvarında da izin verdiyseniz bağlanacaktır.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar