vSRO Çözüldü KGuardEdge Belirli Region'da Skill Açma/Kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Destiny.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Destiny.

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, KGuardEdge'de belirli bir regionda skill kapatma ve açma işlemini nasıl yapabiliriz? Farklı bir guard kullanılan DB'yi revize ederek KGuardEdge'e göre düzenliyorum, şimdilik alternatif çözüm olarak freeze yaptım fakat skill kapatmak mümkünse daha iyi olacağını düşünüyorum, ilerleyen süreçte zamanlamalı olarak skill kapatıp açmam gereken yerler olabilir.

Çözüm
Merhaba,
Özellikler bölümünde Region & World Kategorisi mevcut , engellenmesini istediğiniz skillID'leri
KGuardEdge Belirli Regionda Skill AçmaKapatma-1.png

Buradaki Yasaklı SkillID stununa girerek istediğin Region yada World'de engelliyebilirsiniz.
Merhaba,
Özellikler bölümünde Region & World Kategorisi mevcut , engellenmesini istediğiniz skillID'leri

Buradaki Yasaklı SkillID stununa girerek istediğin Region yada World'de engelliyebilirsiniz.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
Merhaba,
Komple kapatmak istiyorum şöyle örnek vereyim;
event kapıları açılacak
oyuncular içeri girecek ve 30 saniye boyunca hiçbir şekilde atak yapamayacak
30 saniye sonra atak açılacak

anlık olarak güncelleme yapmam gerekiyor, atak kapalı ve atak açık şeklinde.

Oyla 0

Bu Tiki aktif edip ilgili region grup kaç ise 1 olan kısmı düzenleyerek içeriye giren karakterlerin gezmesini sağlıyabilirsiniz.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Waitfor Delay '000:00:05' gibi gibi >> Gecikme kriteri için delay uygulanacak “type” bilgisini alınarak ilgili bölgeye timer bazlı sayaç ekliyebilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner
Bu Tiki aktif edip ilgili region grup kaç ise 1 olan kısmı düzenleyerek içeriye giren karakterlerin gezmesini sağlıyabilirsiniz.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Konuda alternatif olarak freeze kullandığımı belirtmiştim hocam bunu dışında skill kapatma mevcutsa belki ileride ihtiyacım olabilir diye sordum. Ayrıca freeze yaptığımızda oyuncu unfreeze geldikten sonra başka yere ışınlanıp tekrardan event regionuna girerse unfreeze bekliyor hareketsiz kalıyor tekrardan unfreeze komutunu atmak gerekiyor öyle bir dezavantajı var maalesef. Belki "Teleport logu izle: oyuncu freeze atılan regiona(event) mı ışınlanacak? > event aktif mi? > aktifse teleport et > tekrardan unfreeze komutu at" yazılabilir kısayolu varsa diye sorayım yine de.

Anlık olarak atak kapatıp açma yoksa freeze ile devam edeceğiz o halde.

Oyla 0
Evet aynen bu şekilde event başladıktan sonra teleport girişlerini kapatıcaksın freeze işlemini köken çözülmüş olucaksın.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt