Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KGuardEdge vSRO Marriage System | MyTh KGuardEDGE
- Konuyu Başlatan Myth
- Başlangıç tarihi
Değişik bir sistem olmuş eline sağlık
İlgili kısıma taşıdım ek olarak sabitledim güzel konu
rica ederim, topluluğa katkım oldu ise ne mutluPaylaşım için teşekkürler KG Evlendirir![]()
teşekkürler hocamSistem değil de anlatış tarzın ve emeklerin ortada, geçekten efsane hocam. çok sağ olasın.
teşekkürler hocamDeğişik bir sistem olmuş eline sağlık
işinize yaramasına sevindim, dediğiniz gibi sistem aslında bir çok yapıyı içinde barındırıyor return olmayan scroll, süresiz buff, kguardedge in Engaged Buffs, html içerikli scroll açıklaması gibi doğrudan sistemin kullanımı olmasada içeriğin bir çok kişiye fikir ve yardımcı olacağını düşünüyorumBirkaç gündür süresiz buff'u nasıl verebileceğimi araştırıyordum, burada gördüğüm çok iyi oldu. Ellerinize sağlık hocam
You're welcomethanks
bir hevesle yapmıştım
Cảm ơn vì đã chia sẻ
Paylaşım Adı: vSRO MyTh Marriage System Paylaşım İçeriği: Prosedür, Sistem Görselleri Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal: Gerekli Eklentiler KGuardEDGE, VSRO_MYTH DB
Merhaba dostlar,
Bugün sizlerle sunucunuza ekleyebileceğiniz Marriage System (Evlilik Sistemi) paylaşıyorum.
Bu yapıyı forumdaki kapanmış bir serverın paylaşımında gördüm, herhangi bir yerde paylaşılmadığından (Sunucu kendine özel olduğunu belirtmiş) acaba sorunsuz çalışacak şekilde kodlayabilir miyim dedim ? ve niye olmasın dedikten sonra sistem şuanda hazır
Öncelikle, her hangi bir sunucudan veri almadığımı belirtmek isterim scroll açıklamalarına kadar kendim yazdım. Paylaşım içerisinde Scroll ve Buff için özel bir icon bulunmuyor EU ve CH ringlerinin görsellerini kullandım. Sistemi bu şekilde kullanabilir veya kendi iconlarınız için gerekli yerleri update edebilirsiniz.
Sistem işleyişi, 1 Oyuncu Marriage Ring satın alır (Artık nasıl satmak istediğiniz size kalmış), Smokin veya Gelinlik giymiş olarak parti kurar ve evlilik teklif edeceği oyuncu partisine katılır. Scroll kullanıldığında sistem aşağıdaki adımları kontrol eder,
Gerekli kontroller yapıldıktan sonra bir engel yok ise Nikah Töreni tamamlanır ve her iki oyuncu içinde özel bir buff verilir. Tören tamamlandıktan sonra sunucuya duyuru geçilir.
- Charlar aynı partide mi ?
- Partideki oyuncu sayısı kontrol edilir (2 kişiden fazla olmamalı)
- Erkek için, Texdudo Smokin giyilmiş mi ? Kontrolü Yapılır
- Kadın için, Gelinlik giyilmiş mi ? Kontrolü Yapılır.
- Her 2 oyuncuda daha önce evlenmiş mi ? Kontrolü yapılır.
Eğer kontrol aşamasında her hangi bir adımda problem olursa sistem ilgili scrollu kullanan karaktere geri iade eder.
Sistemi tanıttığıma göre paylaşım içeriğimize geçebiliriz;Marriage Ring (Scroll) Görseli
Charlar Partide Değilse
Smokin Kontrol Uyarısı
Gelinlik Kontrol Uyarısı
Kontroller tamamlandı bir engel yok
Buff Görseli, Ben buffu test amaçlı olarak ekledim siz dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Veya bu sistem için hangi buff lar olmalı birlikte karar verip gerekli revizyonu yaparak paylaşıma ekleyebilirim.
Charlardan biri daha önce evlenmişse aşağıdaki gibi uyarı verilir.
Readme;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sistem VSRO_MYTH Veritabanını kullanıyor siz isterseniz farklı bir DB ye kurabilir veya aşağıdaki kodu okutarak VSRO_MYTH veirtabanını oluşturabilirsiniz.
Sistemi bir çok yolla test ettim her hangi bir bug hatalı işleme rastlamadım. Kullanan ve karşılaşan olursa paylaşırsa gerekli kontrol ve revizyonu yaparım.
Paylaşım içeriği Link olarakta eklenmiştir.
Sistemin tüm kodlaması ve içerik düzenlemesi tarafıma aittir. Emeğe saygı olarak kodlardaki imza satırlarını kaldırmayınız ve tekrar paylaşırken kaynak gösteriniz.
Eklenen buff içeriğini rastgele ekledim. Vermek istediğiniz buffları düzenlemeyi unutmayın, veya olması makul olan bufflara birlikte karar verip gerekli güncellemeyi yaparak içerği revize edebilirim.
@Hades tarafından [ vSRO | Skill Param Editor [Gelişmiş] - Source Ile Birlikte ] paylaşılan bu konu ile ilgili buff düzenlemesini yaptım paylaşımı için buradan tekrar teşekkür ederim.
This is KGuardEDGE’s feature.
Eline Sağlık
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)