Kıbrıs Koronavirüs Sebebiyle Kapılarını Kapattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reaction
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

Reaction

Thread owner
Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 (koronavirüs) yavru vatan Kuzey Kıbrıs’ı da etkiledi. Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde 4 kadının koronavirüse yakalanması nedeniyle 4 sınır kapısı bir hafta süreyle kapatıldı. Bir hafta sonunda taraflar tekrar görüşerek durum değerlendirmesi yapacaklar.

4 kadının koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasıyla beraber karantinaya alındığı belirtildi. Rum Lideri Nikos Anastasiadis, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı aradıktan sonra bu karar alındığı açıklandı.

Kıbrıs Rum Kesimi ile KKTC’yi birbirine bağlayan 4 sınır kapısı (Lokmacı, Derinya, Aplıç ve Bostancı) bir hafta süreyle kapalı tutulacak.

Kıbrıs Koronavirüs Sebebiyle Kapılarını Kapattı

Ben Türkiye'dede olduğunu düşünüyorum ama saklanıyor olabilir.Tabi bu benim düşüncem.

Ben Türkiye'dede olduğunu düşünüyorum ama saklanıyor olabilir.Tabi bu benim düşüncem.
Evet var, Kocaeli'de mevcut.
Bildiğin grip gibi geçiriyorsun hastalığı lakin doktorlarımızın bilgisi olmadığı için klasik grip tedavisi uygulanıyor ve ağır bir durum gözükmedi henüz.
Gözüktüğü an tedbirleri alırlar, korkulacak bir şey değil, gözde fazla büyütüyoruz.
Klasik grip gibi, tek korkulacak şey 45+ yaş üzerindekilerde ölüme sebebiyet veriyor metabolizma düşüklüğü nedeniyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar