Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü klon taklamakan harita ekleme
arkadaşın gösterdiği yolu ekleyebilirsin ve istersen _RefOptionalTeleport kısmından reverse ile clone map reverse attırabilirsin ve ekstra olarakklon taklamakan harita ekleme kucuk yeni sade taklamakanın olduğu kale haritası gıbı harıta nasıl eklerım şimdiden tşkler
reftelelink ve refteleport tablolarından bir ışınlanma yerine bağlayıp ordanda ışınlandırabilirsin karakterleri
Oyla
0
benim kastettiğim harita bu burada haricen valışan ddj haritaarkadaşın gösterdiği yolu ekleyebilirsin ve istersen _RefOptionalTeleport kısmından reverse ile clone map reverse attırabilirsin ve ekstra olarak
reftelelink ve refteleport tablolarından bir ışınlanma yerine bağlayıp ordanda ışınlandırabilirsin karakterleri
Oyla
0
sen world mapimi değiştirmek istiyorsun yardım konusu açarken detaylı bir şekilde açıklarsanız, sorununuzun ne olduğunu düşünmeden cevap verebiliriz.
Oyla
0
Oyununda bi normal taklamakan birde clon taklamakan varsen world mapimi değiştirmek istiyorsun yardım konusu açarken detaylı bir şekilde açıklarsanız, sorununuzun ne olduğunu düşünmeden cevap verebiliriz.
clon taklamakandayken örneğin m basınca
farklı bir harita gelmesini istiyor örneğin
taklamakan haritası gelmesini istiyor. fakat extradan normal haritaya dokunmayacak yani normal taklamakana dokunmadan
Dowhangta hani kale resmi varya o kale resmini taklamakanda istiyor
Oyla
0
media içinde worrdmap_info klasoru var orayı biraz incelersen orda ddjleri gösteriyor oraya ayrı bir şekilde worldmap ekleyebilirsin Media\interface\worldmap\map dosyasıda var minimap felanda aynı şekilde var
Oyla
0
aynenOyununda bi normal taklamakan birde clon taklamakan var
clon taklamakandayken örneğin m basınca
farklı bir harita gelmesini istiyor örneğin
taklamakan haritası gelmesini istiyor. fakat extradan normal haritaya dokunmayacak yani normal taklamakana dokunmadan
Dowhangta hani kale resmi varya o kale resmini taklamakanda istiyor
![]()
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
yapıp calıştırn olursa alırım ucretli
Oyla
0
Bu konuyu çözüldü olarak değiştiriyorum alişveriş bölümüne konu açabilirsiniz.klon taklamakan harita ekleme kucuk yeni sade taklamakanın olduğu kale haritası gıbı harıta nasıl eklerım şimdiden tşkler
Metin2, Knight Online, Silkroad ve diğer PvP oyunlarının tüm ticaret ekosistemi. Hesap satışları, item ve gold ticareti, PvP server dosyaları, botlar, araçlar ve geliştirici hizmetleri için merkezi pazar alanı.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)