vSRO Çözüldü klon taklamakan harita ekleme

ruya

.
Aktiflik: 7%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
klon taklamakan harita ekleme kucuk yeni sade taklamakanın olduğu kale haritası gıbı harıta nasıl eklerım şimdiden tşkler

Thread owner
mapi yapmada sıkıntı yok mapa kale içindeki gibi kucuk bir harıta eklemek istıyorum taklamakan da bu harıtayı yapıp verebilecek varsa ucretıyle bekliyorum

Oyla 0
klon taklamakan harita ekleme kucuk yeni sade taklamakanın olduğu kale haritası gıbı harıta nasıl eklerım şimdiden tşkler
arkadaşın gösterdiği yolu ekleyebilirsin ve istersen _RefOptionalTeleport kısmından reverse ile clone map reverse attırabilirsin ve ekstra olarak
reftelelink ve refteleport tablolarından bir ışınlanma yerine bağlayıp ordanda ışınlandırabilirsin karakterleri

Oyla 0
Thread owner
SRO[2024-01-17 11-59-16]_82.jpg

arkadaşın gösterdiği yolu ekleyebilirsin ve istersen _RefOptionalTeleport kısmından reverse ile clone map reverse attırabilirsin ve ekstra olarak
reftelelink ve refteleport tablolarından bir ışınlanma yerine bağlayıp ordanda ışınlandırabilirsin karakterleri
benim kastettiğim harita bu burada haricen valışan ddj harita

Oyla 0
sen world mapimi değiştirmek istiyorsun yardım konusu açarken detaylı bir şekilde açıklarsanız, sorununuzun ne olduğunu düşünmeden cevap verebiliriz.
Oyununda bi normal taklamakan birde clon taklamakan var

clon taklamakandayken örneğin m basınca
farklı bir harita gelmesini istiyor örneğin
taklamakan haritası gelmesini istiyor. fakat extradan normal haritaya dokunmayacak yani normal taklamakana dokunmadan
Dowhangta hani kale resmi varya o kale resmini taklamakanda istiyor

1705483564380.png

Oyla 0
SRO[2024-01-17 11-59-16]_82.jpg

benim kastettiğim harita bu burada haricen valışan ddj harita
media içinde worrdmap_info klasoru var orayı biraz incelersen orda ddjleri gösteriyor oraya ayrı bir şekilde worldmap ekleyebilirsin Media\interface\worldmap\map dosyasıda var minimap felanda aynı şekilde var

Oyla 0
Thread owner
Oyununda bi normal taklamakan birde clon taklamakan var

clon taklamakandayken örneğin m basınca
farklı bir harita gelmesini istiyor örneğin
taklamakan haritası gelmesini istiyor. fakat extradan normal haritaya dokunmayacak yani normal taklamakana dokunmadan
Dowhangta hani kale resmi varya o kale resmini taklamakanda istiyor

1705483564380.png
aynen
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yapıp calıştırn olursa alırım ucretli

Oyla 0
Bu konuyu çözüldü olarak değiştiriyorum alişveriş bölümüne konu açabilirsiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar