Kurumsal Logomuzu Yaptıracağımız Birilerini Arıyoruz !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HydrUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne kadar yardım sever bir forummuşuz. ☺
Severek yaptıgım için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fakat ps üzerinde çok prof olmasamda ama yinede iyi işler çıkartabiliyorum ve bu zamanla dahada iyiye gider inşallah. Forumdaki kişilerede yardımcı olucağım.

Severek yaptıgım için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fakat ps üzerinde çok prof olmasamda ama yinede iyi işler çıkartabiliyorum ve bu zamanla dahada iyiye gider inşallah. Forumdaki kişilerede yardımcı olucağım.
Bence gönderilen tasarımların hepsi bir birinden kaliteli. :)

Özellikle siz ve @takiru harika iş çıkartmışsınız.

1460
Beğenirsen iletişime geç daha güzelini yapabilirim belki. :)
Güzel ?

Bence gönderilen tasarımların hepsi bir birinden kaliteli. :)

Özellikle siz ve @takiru harika iş çıkartmışsınız.
Ben android aplikasyonu çıkaracaklar diye ona göre bir tasarım yaptım tabi kendileri bilir ? genel olarak sevdim sistenin altyapısını oyundan ziyade genel bir kitleye hitap edebilecek düzeyde olmuş benim görüşüm, başarılar dilerim kendilerine :)

Ben android aplikasyonu çıkaracaklar diye ona göre bir tasarım yaptım tabi kendileri bilir ? genel olarak sevdim sistenin altyapısını oyundan ziyade genel bir kitleye hitap edebilecek düzeyde olmuş benim görüşüm, başarılar dilerim kendilerine :)
Sen harikasın dostum ??

Tasarımın bende şok etkisi yarattı diyebilirim. Çok güzel düşünmüşsün logoyu. ^^

Thread owner
Teşekkür ederiz. Paralel iş yürütmek adına , diğer siteler, bireysel çalışan editörler ya da firma sahipleri ile anlaşma yapıldığı zaman güzel işler çıkaracağımıza inanıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt