vSRO Paylaşım League of Area Map

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vsroorg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu mapı ben yapmıştım paylaşmamıştım diye hatırlıyorm bir karaktersiz dolandırmıştı bu mapı nereden buldun?

Hello dear VSRO.org forum members,

I wanted to make the first post on the occasion that the MAP topic has just been opened. I hope that this section will be filled with valuable content and enriched in a short time. The support of all members who have resources is of great importance for the development of the community and the dissemination of information. I believe that especially our experienced and veteran members should contribute to this process by sharing their archives.
Also, if friends who have created an Event or have an existing Event would like to share it, I would be happy to include their content in this topic.

Each file path is specified within the file,
1746266811878.png1746266837156.png1746266857150.png
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Kind regards.
thanksssssss

bu mapı ben yapmıştım paylaşmamıştım diye hatırlıyorm bir karaktersiz dolandırmıştı bu mapı nereden buldun?

Ricasssss
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Kimki seni dolandıran ? gelecekte daha dikkatli olmanı ve portlarina dikkat etmeni tavsiye ederim, iyi çalışmalar.

Ricasssss

Kimki seni dolandıran ? gelecekte daha dikkatli olmanı ve portlarina dikkat etmeni tavsiye ederim, iyi çalışmalar.
Ayrica Map bölümünü yeni açtık çalışmalarınla , programlarınla destek verirsen sevinirim, .m import edebiliyor musun blenderda mesala dostum?

Merhabalar değerli VSRO.org forum üyeleri,

MAP konu başlığının yeni açılmış olması vesilesiyle ilk paylaşımı yapmak istedim. Umuyorum ki bu bölüm, kısa süre içerisinde değerli içeriklerle dolup zenginleşir. Topluluğun gelişimi ve bilginin yayılması açısından, elinde kaynak bulunan tüm üyelerin desteği büyük önem taşıyor. Özellikle tecrübeli ve emektar üyelerimizin, arşivlerini paylaşarak bu sürece katkı sağlaması gerektiğine inanıyorum.
Ayrıca, Event oluşturan ya da elinde hazır Event bulunan arkadaşlar paylaşmak isterlerse, içeriklerine bu konu içerisinde yer vermekten memnuniyet duyarım.

Her dosya yolu ,dosya içerisinde belirtilmiştir,
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Saygılarımla.
i like it

MAP konu başlığının yeni açılmış olması vesilesiyle ilk paylaşımı yapmak istedim. Umuyorum ki bu bölüm, kısa süre içerisinde değerli içeriklerle dolup zenginleşir. Topluluğun gelişimi ve bilginin yayılması açısından, elinde kaynak bulunan tüm üyelerin desteği büyük önem taşıyor. Özellikle tecrübeli ve emektar üyelerimizin, arşivlerini paylaşarak bu sürece katkı sağlaması gerektiğine inanıyorum.
Ayrıca, Event oluşturan ya da elinde hazır Event bulunan arkadaşlar paylaşmak isterlerse, içeriklerine bu konu içerisinde yer vermekten memnuniyet duyarım.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Saygılarımla.
Paylaşım için teşekkürler hocam

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Saygılarımla.
teşekkürler

Merhaba @PerseVerace Rica etsem dm ile bana ulaşabilir misin birşey konuşmak istiyorum bir proje hakkında.. Sana dm atamadığım için burdan yazıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt