Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar database şahsıma aittir çok emek verip uğraşıp yaptığım bir veritabanıdır, herhangibir sorunu hatası yoktur maxiguard ile çalışmaktadır içerisinde birçok prosedür vs. vardır tanıtım afişi ile beraber paylaşıyorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Hello friends, the database belongs to me. It is a database that I have made with great effort. It has no problems or errors. It works with maxiguard. It has many procedures etc. I am sharing it with the promotional poster. You can use it with peace of mind.
Hello friends, the database belongs to me, it is a database that I have put in a lot of effort and effort, it does not have any problems or errors, it works with maxiguard, it has many procedures, etc. I am sharing it with a promotional poster, you can use it with peace of mind.
Merhaba arkadaşlar database şahsıma aittir çok emek verip uğraşıp yaptığım bir veritabanıdır, herhangibir sorunu hatası yoktur maxiguard ile çalışmaktadır içerisinde birçok prosedür vs. vardır tanıtım afişi ile beraber paylaşıyorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.