vSRO Çözüldü MAX LEVELE ULAŞAN PLAYERİ NOTİCE İLE DUYURMAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkan79

.
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar Merhaba, hayırlı ramazanlar. Oyunumuzda ilk 110 olana atıyorum Silk ödülü vermek istiyoruz. Bu ismin oyun tarafından otomatik notice olarak geçmesini istiyoruz. Bunu nasıl sağlayabiliriz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar Merhaba, hayırlı ramazanlar. Oyunumuzda ilk 110 olana atıyorum Silk ödülü vermek istiyoruz. Bu ismin oyun tarafından otomatik notice olarak geçmesini istiyoruz. Bunu nasıl sağlayabiliriz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Guard olmadan yapabilmen için o işlemi kod bilgin olması lazım yoksa ugrastırır ben bile bilmiyorum o işi plus notice yapmak istiyodum guardsız :D

Oyla 0
prosedür ile yapılabilir ücretli bi şekilde yaptırmak istersen özelden ulaşabilirsin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Guard olmadan yapabilmen için o işlemi kod bilgin olması lazım yoksa ugrastırır ben bile bilmiyorum o işi plus notice yapmak istiyodum guardsız :D
prosedür ile yapılabilir ücretli şekilde yaptırmak istersen özelden ulaşabilirsin

Oyla 0
Oyla 0

ha bunu depoya atmayıp karakterin chestinede verebilirdim
veya karakterin çantasına direkt olarakta gönderebilirdim
şuanki tüm guardlarda saydığım bu özellik var hangi guard için yapcaksan ismini verirsen ona göre kod eklerler konuya

Kguard için yardımcı olabilir misiniz? :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt