vSRO Yardım Maxiguard güvenlik engellemesi

Yunus Aktas

.
Aktiflik: 2%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba kendi dll mi oluşturdum oyuna silk stal ekledim ama silk checkboxını işratelyince Yapmaya çalıştığınız eylem güvenlik için engellendi. Eğer bunun bir hata ise, bize lütfen bildirin. bu hata geliyor ne yapabilirm bu durum için (MaxiGuard kullanıyorum )

Kendi eklemiş olduğun checkbox kodlaman nedir yani bu checkbox isaretlenirken çalıştırğın kod nedir yardım konunuz eksik bu şekilde kimse yardımcı olamaz okuyorum okuyorum ne demek istediğini anladım ne yapmak istediğinizi yanlış anlamayın

Oyla 0
NetProcessIn.cpp dosyasında, RegisterPacketHandlers() içindeki tüm offsetleri kapatıp sadece Silk Stall kısmını aktif bırakabilir misin? Belki sorun bu şekilde düzelir.

Oyla 0
Thread owner
Kendi eklemiş olduğun checkbox kodlaman nedir yani bu checkbox isaretlenirken çalıştırğın kod nedir yardım konunuz eksik bu şekilde kimse yardımcı olamaz okuyorum okuyorum ne demek istediğini anladım ne yapmak istediğinizi yanlış anlamayın
İşe geldim akşam ileticem her şeyi genel bir sorundur diye düşünmüştüm
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba arkadaşalr tekrardan yanlış opcode kullanımı yapmışım yani oyun dışı opcode o yüzdenmiş şimdi clientta silk stalı açıyorum silk ile item ekliyebiliyorum ama agentserver için proxy yazmam lazmmış agentserver open source değil exe bende nasıl yapılıyor bu işlem bileniniz var mı?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt