thanks
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiGuard Maxiguard ile Degree Bazlı 2 Çeşit Elixir ve Farklı Alchemy Rate Ayarlama
Eline saglikHerkese merhaba , Öncelikle Shard ve Maxiguard_User yedeklerini almadan başlamayın ! Bu konuda bilgisi olan ve uygulayanlar var fakat bununla ilgili paylaşım göremedim ve paylaşma gereği duydum aşağıda detaylıca anlatacağım. Bu sistem genelde 1x serverlarda level kasma aşamasında elixir stoğunun önüne geçmek ve düşük levellarda oyuncuların sıkılmaması ve düşük level item ve elixir ticaretinin dönmesi için oyuncuların elde ettiği örneğin, sox itemlarda kullanılabilecek yeni bir elixir eklemek.
Şimdi konu şu örneğin 80 Cap bir oyun açıyorsunuz , max. degree olarak 8 degreeyi belirlediniz ve 1-7 Degree için farklı elixir ve 8 Degree için farklı elixir ve alchemy rate kullanmak istiyorsunuz yapmanız gerekenler şunlar :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tüm işlem bu kadardı herkese kolay gelsin !![]()
teşekkürlerHerkese merhaba , Öncelikle Shard ve Maxiguard_User yedeklerini almadan başlamayın ! Bu konuda bilgisi olan ve uygulayanlar var fakat bununla ilgili paylaşım göremedim ve paylaşma gereği duydum aşağıda detaylıca anlatacağım. Bu sistem genelde 1x serverlarda level kasma aşamasında elixir stoğunun önüne geçmek ve düşük levellarda oyuncuların sıkılmaması ve düşük level item ve elixir ticaretinin dönmesi için oyuncuların elde ettiği örneğin, sox itemlarda kullanılabilecek yeni bir elixir eklemek.
Şimdi konu şu örneğin 80 Cap bir oyun açıyorsunuz , max. degree olarak 8 degreeyi belirlediniz ve 1-7 Degree için farklı elixir ve 8 Degree için farklı elixir ve alchemy rate kullanmak istiyorsunuz yapmanız gerekenler şunlar :
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
t
hanksHerkese merhaba , Öncelikle Shard ve Maxiguard_User yedeklerini almadan başlamayın ! Bu konuda bilgisi olan ve uygulayanlar var fakat bununla ilgili paylaşım göremedim ve paylaşma gereği duydum aşağıda detaylıca anlatacağım. Bu sistem genelde 1x serverlarda level kasma aşamasında elixir stoğunun önüne geçmek ve düşük levellarda oyuncuların sıkılmaması ve düşük level item ve elixir ticaretinin dönmesi için oyuncuların elde ettiği örneğin, sox itemlarda kullanılabilecek yeni bir elixir eklemek.
- Web sitesi
- lushensro.online
sagol
Nice broHello everyone, First of all, don't start without making backups of your Shard and Maxiguard_User! There are people who know about this and have implemented it, but I haven't seen any posts about it, so I felt the need to share it below. I will explain it in detail. This system is generally used in 1x servers to prevent elixir accumulation during leveling and to keep players from getting bored at low levels, and to encourage trading of low-level items and elixirs by adding a new elixir that can be used with, for example, Sox items.
Now, let's say you're starting a game with an 80 Cap, you've set the maximum degree to 8, and you want to use different elixirs and alchemy rates for degrees 1-7 and for degree 8. Here's what you need to do:
***Hidden text: Cannot be quoted.***
That's all for the process, good luck everyone!![]()
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 3 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 3)