vSRO Yardım Maxiguard Login Notice attırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shadow

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Maxiguard kullanıyorum ve oyuna eklediğim özel 1 adet item var premium tarzında bu itemi kullanan oyuncular oyuna girince belirlediğim noticeyi nasıl attırabilirim?

SRO_VT_SHARD veritabanındaki _AddLogChar prosedürünü kullanabilirsin karakter oyuna girdiğinde EventID 4 ile birlikte o prosedür çağrılıyor. Maxiguardın notice gönderme komutu ile birlikte karakterde eğer dediğin item basılı ise notice attırabilirsin

Thread owner
SRO_VT_SHARD veritabanındaki _AddLogChar prosedürünü kullanabilirsin karakter oyuna girdiğinde EventID 6 ile birlikte o prosedür çağrılıyor. Maxiguardın notice gönderme komutu ile birlikte karakterde eğer dediğin item basılı ise notice attırabilirsin
Bunu yapacak bilgim yok işte yeni yeni geliştiriyorum kendimi prosedür olarak bunu nasıl ilerletebilirim örneklendirebilirseniz ben üzerinde çabalayıp bir şekilde çözmeye çalışacağım.

Tabii ki,

Öncelikle dediğim prosedürü incelemen gerekiyor;

1712268843633.png

@CharID - karakterin _Char tablosundaki ID'sidir,
@EventID - karakterin o an ne yaptığına dair bir nitelendirme.

bizim burda kullanmamız gereken EventID 4'dür, ve karakterin _TimedJob tablosundaki girdilerini kontrol etmemiz gerekiyor;

1712269021468.png

Daha sonrasında eğer o karakterde belirlediğin skill bulunuyorsa maxiguard ile birlikte tüm servera notice attırman gerekiyor, Tabii ki önce karakterin ismini alman gerekiyor, bunun için CharID sini prosedür bize verdiği için bunu kullanarak _Char tablosundan karakterimizin adını alıyoruz;

1712269187706.png

Ve son olarak noticeyi attırıyoruz;

1712269282743.png

Kod:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

not: EventID 6 karakter oyundan çıktığında, EventID 4 karakter oyuna giriş yaptığında olacaktı yanlış hatırlamışım.

Thread owner
O kadar güzel anlatmışsın ki çok teşekkür ederim. Test ediyorum hemen. Bu arada logların aktif olup olmaması bir sorun teşkil edermi addlogchar için?

O kadar para veriyorsun kiraladığın programın özelliğini neden kullanmıyorsun?
Düzenlemen gereken prosedür: _OnSpawnComplete_EDIT
Kendim kullanmadım ama böyle de çalışacaktır, test edersin.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt