vSRO Çözüldü maxiguard patch

bsilkroad

.
Aktiflik: 4%
1 Mesaj
Web sitesi
www.old-bsilkroad.com
Thread owner
merhaba herkese iyi günler dilerim vsro.org ailesi kendi halimde edit ile uğraşıyorum ve küçük bir sorunum var yani benim küçük olduğunu düşündüğüm bir sorun (maxiguard) a patch atamıyorum

yani şöyle maxiguard web sitesinden gerekli dll i indirip attım fakat ne yaptıysam patch atamadım bana detaylı maxiguard a icon vb için patch atmayı gösterebilecek varmı formda konusunu bulamadım ama şimdiden teşekkürlerimi sunuyor iyi formlar diliyorum.

Çözüm
1. MaxiGuard'ta bulunan indirmeler bölümünden SMC Patch Plugin (v1.0) adlı .dll'yi indirin.
2. SMC'niz açık ise kapatın.
3. ServerFiles'ınız içerisinde bulunan SMC klasörüne girin ve SMPlugins klasörüne indirmiş olduğunuz dosya içerisinde ki .dll'i yapıştırıp, değiştirmeye izin verin.
4. SMC'yi tekrar açın ve maxiguard için patch atmak istediğiniz dosyaları patch atın, sorununuz çözülmüş olacaktır.
Maxiguardın indirmeler kısmında SMPlugins için ModulePatch.dll paylaşımı var onu kendi filesindeki ile değiştirirsen sorun çözülecektir hocam.

Oyla 0
1. MaxiGuard'ta bulunan indirmeler bölümünden SMC Patch Plugin (v1.0) adlı .dll'yi indirin.
3. ServerFiles'ınız içerisinde bulunan SMC klasörüne girin ve SMPlugins klasörüne indirmiş olduğunuz dosya içerisinde ki .dll'i yapıştırıp, değiştirmeye izin verin.
4. SMC'yi tekrar açın ve maxiguard için patch atmak istediğiniz dosyaları patch atın, sorununuz çözülmüş olacaktır.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
1766269804410.webp

dediğiniz şekilde yaptım fakat olmuyor

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt