Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Maxiguard skill bastırmak

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,

Örneğin karakter b.a ya girince %20 damage sc açsın çıkınca kapatsın gibi bir şey yapmak istiyorum fakat skill bastırmak için bir örnek bulamadım böyle bir şey var mı varsa çok mu komplike bir şey? Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ondan bazı şeylerin örnekleri gerekiyor

Başka bir şey istiyorum ama bununla bağlantılı bir şey olduğundan yeni bir konu açmadım
öğreneğin bir Tag' a skill atamak istiyorum ve bu tag kullanıldığında live şekilde üzerine skill gelmesini ve eğer bu tag kullanılmıyorsa bu skillin silinmesini istiyorum Maxiguard kullanıyorum

Çözüm : vSRO Paylaşım - vSRO | [MaxiGuard] Custom Tag Buff System!
Silme işlemi yapmıyor eğer çözebilirsem buradan güncelleme yaparım

Yardımlarınız için teşekkürler.

burdaki olayla yaparsın
region belirtirsin vb oradaysa bassın orada değilse basmasın diye ayarlarsın.

1718115160173.png

burdaki olayla yaparsın
region belirtirsin vb oradaysa bassın orada değilse basmasın diye ayarlarsın.

Ekli dosyayı görüntüle 18873
peki bunu bir title yada Achievement a bağlayabilir miyiz ? örneğin sadece belirtilen title yada Achievement'ı seçtiğinde bir skillin gelmesi eğer onu kullanmıyorsa kapanması gibi. Sanırım ayrı bir prosedür yazılması gerekiyor

_OnLoadingScreen kullanırsan daha faydalı olur senin için. Ondan hariç _Achievementstatusten achivement durumunu çeken bir declare achievementı halleder. skill bastırmayı da _Addlivetimedjob u kullanırsan olur.

_OnLoadingScreen kullanırsan daha faydalı olur senin için. Ondan hariç _Achievementstatusten achivement durumunu çeken bir declare achievementı halleder. skill bastırmayı da _Addlivetimedjob u kullanırsan olur.
_Addlivetimedjob'a bastırdığımız skill i kapattıra bilir miyiz peki ? yoksa oda başka bir prosedürden mi

_Addlivetimedjob'a bastırdığımız skill i kapattıra bilir miyiz peki ? yoksa oda başka bir prosedürden mi
negatif değer ile sildirebilirsin

Paylaştığım dynamic buff sisteminde hem canlı skill verdirme hemde canlı skill sildirme mevcut oradan kopya çekebilirsin

Daha doğrusu verdiğin type göre timetokeep tipi değişiyor. epoch time şeklinde verdirirsen kolayca sildirebilirsin diğer türlüde negatif değer ile silinir

Geri
Üst Alt