vSRO Çözüldü MaxiGuard Switcher

Erkan HANÇER

[GM]Casper

.
Aktiflik: 7%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Selamünaleyküm Vsro ailesi, MaxiGuard üzerinden switcher yaptım, denemek için 1 adet yaptım, sıkıntısız çalışıyor ama sox görüntüsü yok, düz item görüntüsü var, yardımcı olur musunuz?
Saygılar.

142912ITEM_CH_SPEAR_07_C_RARE_FLAG7? ? (?)xxxSN_ITEM_CH_SPEAR_07_C_RARESN_ITEM_CH_SPEAR_07_C_RARE_TT_DESC0031641800000211125531110027420002546381909000959700152-10-10-10-10000000100000item\etc\weapon\ch_spear_11_set_b.bsritem\etc\drop_ch_equip_rare.bsritem\china\weapon\ch_spear_11_set_b.ddjxxxxxx22456

Ekli dosyalar

• GENDER.png
    GENDER.png
    645.1 KB · Görüntüleme: 41
  • GENDERR.png
    GENDERR.png
    8.7 KB · Görüntüleme: 42
Çözüm
Üstadım SoX parlamasını hallettim, bu seferde düz artı parlaması vermiyor, bunu nasıl çözebilirim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Üstadım SoX parlamasını hallettim, bu seferde düz artı parlaması vermiyor, bunu nasıl çözebilirim.
SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR DETAYLI BİLGİ, KENDİ İŞLEMLERİM BİTTİKTEN SONRA EKLENECEKTİR!

txt.png

Switcher ekledikten sonra SoX ve düz parlama efektleri görünmeyenler, ekledikleri eşyaların kodlarını aşağıda ki görselde ki klasörde bulunan txt belgelerine girip ekleme yapmaları gerekmektedir. (textdata ve itemtynumber hariç onları kesmeyi unutmuşum)

res.png
Merhaba, media.pk2 dosyasında düzenleme yapmanız gerekiyor. Örneğin, ItemRare Glow ve SOX parlaması ekleyebilir veya ItemOption üzerinden düzenleyebilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR DETAYLI BİLGİ, KENDİ İŞLEMLERİM BİTTİKTEN SONRA EKLENECEKTİR!

txt.png

Switcher ekledikten sonra SoX ve düz parlama efektleri görünmeyenler, ekledikleri eşyaların kodlarını aşağıda ki görselde ki klasörde bulunan txt belgelerine girip ekleme yapmaları gerekmektedir. (textdata ve itemtynumber hariç onları kesmeyi unutmuşum)

res.png

Ekli dosyalar

• GEN.png
    GEN.png
    782.3 KB · Görüntüleme: 50
Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt