MaxiGuard Maxiguard Uyumlu Element Unique Event

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar sizlere bir çok serverde Genellikle Roc bölgesinde Olan Element Unuqie eventini vericem kendimce düzenledim İyi Forumlar dilerim

Not:Aktif Oyunda Test edilmedi Kendi sunucumda sadece

Event Bilginiz Üzere burda Bulunan 4 Bölgede Uniqulerin Çıkmasından Oluşur Şimdi Her bir noktaya Sırası ile kesilince Çıkması için Çalışma Yapacağız

SRO[2025-05-03 16-27-25]_69.jpg

Bir Adet Prosedürümüz var

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

SRO[2025-05-03 16-05-34]_55.jpg

İşlem Bukadar Biraz Acele ile hazırladım Hata Olursa Yorumda Bulunun Yardımcı Olayım
tyyyyyyyyyyy

Paylaşımın için teşekkürler, eline sağlık. Sistemin kurulumunu daha da hızlandırmak için konu sahibine saygısızlık olmasın, sadece kurulumu saniyeler içinde halletmek isteyenler için bu "kopyala-yapıştır" modunu hazırladım. Kusura bakma, amacım sadece kullanıcılara bir F5 kolaylığı sağlamak. :)

KURULUM ADIMLARI​

1. ADIM: İlerleme Tablosunu Oluşturun​

Etkinlik aşamalarını takip edecek olan tabloyu SRO_VT_SYSTEM veritabanına okutun.

2. ADIM: Ana Prosedürü Oluşturun​

Duyuru, spawn ve ödül yönetimini sağlayan bu prosedürü SRO_VT_SYSTEM veritabanına okutun.

3. ADIM: Takip Tetikleyicisini (Trigger) Ekleyin​

Unique kesildiğinde sistemin otomatik tetiklenmesi için bu kodu MaxiGuard_User veritabanına okutun.

4. ADIM: Otomatik Zamanlayıcı (MaxiGuard Scheduler) Ayarları​

Etkinliğin her gün belirli saatlerde otomatik başlaması için aşağıdaki komutları MaxiGuard_User veritabanına okutun.(Örnek saatler 16:00'a göre ayarlanmıştır, kendinize göre değiştirebilirsiniz.)

Kurulum Notları:​

• Veritabanı İsmi: Eğer veritabanı adınız farklıysa SRO_VT_SYSTEM kısmını kendinize göre güncelleyin.
  • Süre Ayarı: Yukarıdaki tabloda etkinlik 16:05'te başlar ve 16:35'te (30 dakika sonra) otomatik kapanır.
  • Day (Gün) Ayarı: '0' değeri etkinliğin her gün çalışacağını ifade eder.

Merhabalar sizlere bir çok serverde Genellikle Roc bölgesinde Olan Element Unuqie eventini vericem kendimce düzenledim İyi Forumlar dilerim

Event Bilginiz Üzere burda Bulunan 4 Bölgede Uniqulerin Çıkmasından Oluşur Şimdi Her bir noktaya Sırası ile kesilince Çıkması için Çalışma Yapacağız

İşlem Bukadar Biraz Acele ile hazırladım Hata Olursa Yorumda Bulunun Yardımcı Olayım
teşekkrüler

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt