vSRO Yardım MBot Yardım

adalet312341

.
1 Mesaj Muhafız
Web sitesi
adimweb.com
Thread owner
Arkadaşlar birşey yapmaya çalışıyorum ama ben mi beceremedim yoksa bu mümkün değil mi bilemedim. Şimdi Phbot kullanırken botu başlattığınızda charınızı sabit bir noktada tutup titan veya uniq çıktığında vurdurabiliyorsunuz. Mbot da charlar sabit durmuyor. Rangeyi 25 in üzerinde yaptıgımız an kasılma alanında dolaşmaya başlıyor. Ben bunu nasıl engelleyebilriim? Botu başlattığımda sabit dursun ve istediğim canavar cıktıgında ona saldırsın istiyorum. Yardım edebilecek olan varmı?

Thread owner
Gezme alanını 5, saldırı alanını 25 yap ve karakteri merkeze döndür.
Bu şekilde olmuyor. Zaten yapmak isteğim şey 50 60 range de dolanmaması. İstediğim mob doğana kadar charlar sabit kalsın, mob cıktıgında 50 60 100 range aralıgında vursun. Phbot da oldugu gibi yani

Phbot hakkında bilgim yok. Belirlediğiniz alanda mob yoksa merkeze dönüp bekleyebilir. Mob varsa da görmemesini sağlayın, uniqueye öncelik tanıyın.

Thread owner
Phbot hakkında bilgim yok. Belirlediğiniz alanda mob yoksa merkeze dönüp bekleyebilir. Mob varsa da görmemesini sağlayın, uniqueye öncelik tanıyın.
Bakın ben şöyle anlatayım size. Oyundaki bütün yaratıkları görmezden gelip sadece istediğim uniqeyi tercih ettirdim. Merkeze geri dön işaretli, rangeyi ayarlayıp 20+ yaptıgım an dolaşmaya başlıyor. Ben dolaşmasını istemiyorum. Sadece uniq çıkana kadar oldugu yerde dursun. Uniq çıktıgında uzaklıgı 50 60 range bile olsa gitsin vursun istiyorum. Fakat her yolu denedim olmuyor. Belki configden falan özel bi ayar gerektiriyordur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar