Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Mediapk dan bana özel oyunda glow skill efect ve nova parlamasını kapatma
- Konuyu Başlatan romeo1447
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Media/resinfo / itemoption,itemoptionefp ve itemrare clean bir db den alıp import edip denermisin
skill effect kapatmak için istediğin skilleri skilleffect.txt içinden silebilirsin ama vuruş hareketlerini silme sadece efp değerlerini sil veya değiştir.
glow için resinfo > itemoptionefp.txt kısmından istediğin silahı silebilirsin veya clean db ile değiştir bu txt daha kolay olur
glow için resinfo > itemoptionefp.txt kısmından istediğin silahı silebilirsin veya clean db ile değiştir bu txt daha kolay olur
Oyla
1
Teşekkürler. sileceğim satırdan bi örnek gösterebilir misin skill efectleriskill effect kapatmak için istediğin skilleri skilleffect.txt içinden silebilirsin ama vuruş hareketlerini silme sadece efp değerlerini sil veya değiştir.
Oyla
0
Oyun içerisindeki ayarlardan Effect Quality 'Turn off All Effects' yaparsan skill efektlerin kapanacaktır.İtem parlamaları için ise söylenildiği gibi resinfo içerisinde itemoptionefp dosyasını çıkartıp istediğin silahın parlamasını kapatabilirsin.
Ekli dosyalar
Oyla
0
öyle yapınca ama medusa efectlerı ve dıger unıqelerı efectlerı de gıdıyor mediadan yapmam gerekiyor bunuOyun içerisindeki ayarlardan Effect Quality 'Turn off All Effects' yaparsan skill efektlerin kapanacaktır.İtem parlamaları için ise söylenildiği gibi resinfo içerisinde itemoptionefp dosyasını çıkartıp istediğin silahın parlamasını kapatabilirsin.
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Merhaba, oyunun media.pk içerisinde resinfo yolunda itemrare mevcut. Onu çıkarınız ve içindekileri siliniz. Aynı yolda media.pk içerisinde içine atmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız, oyun içerisindeki glowlu olan silahlar silinecektir. Eğer yapamazsanız, Discord'da genel sohbetten @2scratch_ etiketleyerek sorunuzu halledebilirim. Discord adresi =VArcane Discord adresioyunda ki glow skill efect ve nova parlamasının bana gözükmesini kapatmak istiyorum kastırıyor biraz bunu nasıl yapabilirim mediadan
Oyla
1
maxiguard kullanıyor glowu yaptım zaten ama skill efecti yapamadım nereyi düzenleyeceğimi tam bilmiyorum wizard skill efectlerini kapatıcam sadeceOynadığın oyun hangi guardı kullanıyor ona göre bir çözüm sunabilirim
Oyla
0
Menü ayarlarında bunlar varsa kolay yoldan kapatabilirsin yok ise skilleffect.txt içinde istemediğin skillcodename satırını silmen gerekiyor yani tek tek uğraşman lazım mesela meteor vurma effectini kapatmak istiyorsun efp uzantılı olan satırları silersen skill vurur ama görünmez mantık olarak budur uygulamada dikkat etmen gerekir çünkü o txt dosyası en ufak yanlışta client çökmesine sebep oluyor
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)