vSRO Çözüldü Mediapk2 key kırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fornax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırabilen cıkmadı anlaşıldı elinize Emeğinize sağlık beyler.

pk2 nin şifreyi buldum ancak hex kodu olarak mevcut. ascii olarak çevirince sorun oluyor. ama çözülür

ah format ah tam o vietnamlıdan bunun şifreyi bulmuştum fakat clienti bulamadığımdan çıkartamamıştım ne güzel şeyler vardı gitti güzelim şifre dosyası :(

Beyler ben de bir tane vietnamlı sro buldum. Güzel skiller,petler ıvır zıvır bissürü şey var ama pk2'leri açamıyom. 2 tane blowfish key buldum ama ikisi de dosyaları açmıyor. Aklıma gelen ve araştırdığım ne kadar yöntem varsa denedim. Bilen biri bana yardımcı olabilirse sevinirim ya Q_Q

pk2nin şifresini öğrendim fakat media pk2 çıkarıcı ile çıkartırken o şifreyi nasıl nereye giricem nasıl kırıcam onu bulamadım bir türlü içinden dosya çekmek istiyorum fakat olmuyor direk vietnamca dosyalar çıkıyor karşıma onlarıda extract dediğimde hiç bişey çıkartmıyor dosyadan

Adsız.png

pk2nin şifresini öğrendim fakat media pk2 çıkarıcı ile çıkartırken o şifreyi nasıl nereye giricem nasıl kırıcam onu bulamadım bir türlü içinden dosya çekmek istiyorum fakat olmuyor direk vietnamca dosyalar çıkıyor karşıma onlarıda extract dediğimde hiç bişey çıkartmıyor dosyadan

Adsız.png
herhangi bir pk2 extractor toolu notepad++ ile aç
169841 kelimesini arat
555557 ile değiştir de kaydet sonra o pk2 extractor ile aç açılır.
istersen dizin olarak belirt o pk2 extractorun bulunduğu dizini öyle değiştir kelime olarak filtrelediğimiz için daha kolay olur .

bu arada sanırım ProSro Cap 130 D13 deniyorsun dandik bir db o onu deneme clean kullan daha iyi .

1771117788173.png

herhangi bir pk2 extractor toolu notepad++ ile aç
169841 kelimesini arat
555557 ile değiştir de kaydet sonra o pk2 extractor ile aç açılır.
istersen dizin olarak belirt o pk2 extractorun bulunduğu dizini öyle değiştir kelime olarak filtrelediğimiz için daha kolay olur .

bu arada sanırım ProSro Cap 130 D13 deniyorsun dandik bir db o onu deneme clean kullan daha iyi .

1771117788173.png
çok teşekkürler dediğiniz gibi yapınca direk açıldı

çok teşekkürler dediğiniz gibi yapınca direk açıldı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 41539hocam bir sorum daha olucak sizide darlamış gibi oluyorum ama bu resimdeki tools daha kullanışlı arama kısmı felanda var fakat sizin söylediğiniz şekilde editlenmiyor satırları arattığımda bulamıyor içinde başka bir yolu varmıdır bunu yapmanın ? @PortalDark
x32dbg ile açıp yapabilirsin belki
veya zaten onun sourcesi var onu derleyip yaparsın.

1771154220499.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt