Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Medusa,Roc STR<INT Clone Map
- Konuyu Başlatan Thor
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- clone map str int roam unique roam
thanks for sharedMerhaba arkadaşlar Kopyala yapıştır sevenler için hazırladığım Medusa ve Roc STR INT clone Map bilgileri.
Umarım işinize yarar mantığı anlamanız bile yeterli Clone Map oluşturmak için iyi forumlar
Not: Detaylı Clone Map yapım anlatımı forumda mevcuttur
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Text Olarak İndirmek :*** Hidden text: cannot be quoted. ***
![]()
@Thor852 hocam eline sağlık fakat eksik bir şeyler var gibi metin belgesindeki gibi düzenlemeleri yaptım STR INT olarak ayrım yaptım townda seçebiliyorum fakat tıkladığımda herhangi bir reaksiyon almıyor ışınlamıyor herhangi bir yere. Eksiklik olarak bu alttaki satırda ki koyu renkle işaretlediğim common idlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Konuda bunlar yok diye gördüm o yüzden 42023 ve 47024 idlerine sahip common tablosunda bir kayıt yok. Nasıl yol izlemeliyim acaba?Merhaba arkadaşlar Kopyala yapıştır sevenler için hazırladığım Medusa ve Roc STR INT clone Map bilgileri.
Umarım işinize yarar mantığı anlamanız bile yeterli Clone Map oluşturmak için iyi forumlar
Not: Detaylı Clone Map yapım anlatımı forumda mevcuttur
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Text Olarak İndirmek :*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
1 246 GATE_MEDUSA_STR STORE_MEDUSA_INT 47023 SN_STORE_MEDUSA_INT -32766 0 132 7200 150 0 0 118 1 0
1 247 GATE_MEDUSA_INT STORE_MEDUSA_STR 47024 SN_STORE_MEDUSA_STR -32766 0 132 7200 150 0 0 119 1 0
Merhaba _RefInstance_World_Region ve _RefGame_World girdilerini doğru yaptığında emin ol ordaki idler senim tablona göre olması lazım 118 ve 119 girdiklerin teleport tablosuna eklerken de o İd leri kontrol et senin _RefGame_World tablondaki idler olmalı@Thor852 hocam eline sağlık fakat eksik bir şeyler var gibi metin belgesindeki gibi düzenlemeleri yaptım STR INT olarak ayrım yaptım townda seçebiliyorum fakat tıkladığımda herhangi bir reaksiyon almıyor ışınlamıyor herhangi bir yere. Eksiklik olarak bu alttaki satırda ki koyu renkle işaretlediğim common idlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Konuda bunlar yok diye gördüm o yüzden 42023 ve 47024 idlerine sahip common tablosunda bir kayıt yok. Nasıl yol izlemeliyim acaba?
1 246 GATE_MEDUSA_STR STORE_MEDUSA_INT 47023 SN_STORE_MEDUSA_INT -32766 0 132 7200 150 0 0 118 1 0
1 247 GATE_MEDUSA_INT STORE_MEDUSA_STR 47024 SN_STORE_MEDUSA_STR -32766 0 132 7200 150 0 0 119 1 0
Sadece gs ye rest atıyordum komple rest atınca düzeldiMerhaba _RefInstance_World_Region ve _RefGame_World girdilerini doğru yaptığında emin ol ordaki idler senim tablona göre olması lazım 118 ve 119 girdiklerin teleport tablosuna eklerken de o İd leri kontrol et senin _RefGame_World tablondaki idler olmalı
Kendin ortaya bir tane ekle daha güzel olurSadece gs ye rest atıyordum komple rest atınca düzeldiHazır sormuşken şunuda sorayım odanın en arkasındaki ışınlamada telelink tablosundan değişmek istiyorum atıyorum jangana atsın diye ama oranın ID'sini bulamadım acaba bilginiz var mı?
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)