Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Merhaba Arkaşlar Skill'den sonra Düz vuruş hakkında yardım lazım
- Konuyu Başlatan Elisa100
- Başlangıç tarihi
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Merhaba Auto Attack dediğiniz sanırım Guard ile kapanıyor Maxiguard ve kguardEgde Bu Guard'ların içersinde Bulabilirsiniz.Merhaba Beyler Skilden Sonra vurulan Düz Atag nasıl kapata bilirim Bilgisi olan varmı teşekkür ederim![]()
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Lütfen bu işlemi yaparken Yedek alınız.Hayır hocam guarddan kapalı fakt skil vurduktan sonra düz atak yapır databaseden edit gerek miş sakolata ile görüştüm de hiç yapmadım fikrim yok
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Merhaba Beyler Skilden Sonra vurulan Düz Atag nasıl kapata bilirim Bilgisi olan varmı teşekkür ederim![]()
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Evet Gerek var Enc'lerin hepsini yapmaniz gerekiyor uptade yapmaya unutmayınız.teşekkür ederim hocam dbto atmaya gerek varmı ?
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Benim attiğim nedir Hacı yanlış mı ?Oyunu kapat ve DB ve Client yedeklerini alıp işlem yap.
Önce aşağıda ki kodu okut.
Sonra aşağıda ki kodu okut.
DB2Media atmana gerek yok.
Oyla
0
deneyip dönüş yapacagım yorum için teşekkür ederimOyunu kapat ve DB ve Client yedeklerini alıp işlem yap.
Önce aşağıda ki kodu okut.
Sonra aşağıda ki kodu okut.
DB2Media atmana gerek yok.
Oyla
0
Bu direk düz atağı siliyor ama sıkıntı olurLütfen bu işlemi yaparken Yedek alınız.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
_RefSkill Tablosunda ilgili skill satırında Action_AutoAttackType sütununda 0 yaparsan oto atak yapmaz, 1 yaparsan skillden sonra oto attack yapar
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)