Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Merhaba Beyler 3x Server Files hakkında
- Konuyu Başlatan Elisa100
- Başlangıç tarihi
Map'leri GS'lere bölmeniz gerekli. Obje sayısı fazla olan bölgeler 1.gsye birikmiş gözüküyor. Diğer bölgeler 2. Ve 3. Gsye bölünmüş. Bunları senin dengelemen lazım. Bunun yanında mob slotlarınızı homojen yapıya çekerseniz daha rahat ayarlayabileceksiniz. Forumda bununla ilgili açmış olduğum konu mevcut. Önce slotlarınızı homojen yapın daha sonda gsleri ayarlayın düzelecekti.
www.vsro.org
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
vSRO Paylaşım - Sieger ile Tüm Slotlarınızı Homojen Mob Slot'una Çevirin!
Merhabalar, uzun süredir herhangi bir paylaşım yapmıyordum. Bir arkadaşımız bu konuda sıkıntı yaşamış ve Hakan (@EfsaneSro )'da kendisine yardımcı olmuş. Kendisinin konu altında paylaştığı kod içeriğinde eksiklikler ve bir takım düzensizlikler vardı. Kodu düzenledim, hiç bilmeyen birinin...
Oyla
0
uyguladım onu hocam
Map'leri GS'lere bölmeniz gerekli. Obje sayısı fazla olan bölgeler 1.gsye birikmiş gözüküyor. Diğer bölgeler 2. Ve 3. Gsye bölünmüş. Bunları senin dengelemen lazım. Bunun yanında mob slotlarınızı homojen yapıya çekerseniz daha rahat ayarlayabileceksiniz. Forumda bununla ilgili açmış olduğum konu mevcut. Önce slotlarınızı homojen yapın daha sonda gsleri ayarlayın düzelecekti.
![]()
vSRO Paylaşım - Sieger ile Tüm Slotlarınızı Homojen Mob Slot'una Çevirin!
Merhabalar, uzun süredir herhangi bir paylaşım yapmıyordum. Bir arkadaşımız bu konuda sıkıntı yaşamış ve Hakan (@EfsaneSro )'da kendisine yardımcı olmuş. Kendisinin konu altında paylaştığı kod içeriğinde eksiklikler ve bir takım düzensizlikler vardı. Kodu düzenledim, hiç bilmeyen birinin...www.vsro.org
Oyla
0
hangı kaleyı kullanıyorsan o kale ve mapı aynı gs ye alabılırsın dıgerler maplerıde esıt bır sekılde dıger gslere aktarabılırsın ornek
samarkand ve hotan 2. gs
constantına ve alex 3. gs
1. gsyede sadece jangan ve cavesını ver
esıt olur obje sayısı ozaman dusunce ve onerım bu sekılde
samarkand ve hotan 2. gs
Oyla
0
Hangi mapte ne kadar obje olduğu bilinmiyor.hangı kaleyı kullanıyorsan o kale ve mapı aynı gs ye alabılırsın dıgerler maplerıde esıt bır sekılde dıger gslere aktarabılırsın ornek
samarkand ve hotan 2. gs
Mevcutta aktif kaleyi 1.GS'ye koyması kesin olan bir kural fakat diğer kısımlarda sanırım dengesiz mob slot yoğunluğu var.
Homojen slot ile bunları ayarlayıp sonra GS'leri bölerse bir üstte ki postta dediğim gibi sorunu çözülecektir.
Oyla
0
Eventleri ayrı bir GS 'de çalıştırın
1GS - Kale , 2GS-BÖLGE1 , 3GS-BÖLGE2 ,4GS-BÖLGE3,5GS-Event
1GS - Kale , 2GS-BÖLGE1 , 3GS-BÖLGE2 ,4GS-BÖLGE3,5GS-Event
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)