Project Merhaba Dostlar, Filter Gelistiriyorum

Anlattığın şeye çok fazla hakim değilim sanırım sro_client tcp protocol ve sistem bu şekilde çalışmıyor senin filterin bu şekilde çalıştırıp sorunsuz bir bağlantı sağlayabiliyor musun sunucunla? Yani sro_client bir şekilde yönlendirilmiş ve tunnel kurulmuş olsa dahi bir şekilde asil ip ye ve porta ulaşması gerekiyor araya bu şekilde giriş başvurusu ve onaylama gibi bir durum girerse bu durum ne kadar mümkün olur bilemiyorum hakim değilim bu duruma knka
Anlatması kodu yazmaktan zor bir şey bence. Evet bağlantı yine TCP üzerinden akıyor. Ama Gateway önünde iki TCP proxy var gibi düşün. İlk TCP security kullanmıyor sadece Auth paketi alıyor. Sessionu filterin gatewaye aktarıyor. Yaptığı tek iş Auth paketini kontrol etmek olduğu için milisaniye sürüyor hesabı. Herhangi bir database bağlantısına da gerek yok burada. İstersen 50 tane çalıştır ya da Docker üzerine inşa ediyorsan bırak çöksün. Always restart ile kendi yine başlar.

Patlasa dahi serverin zarar görmeyecek. Oyuncular oyundan düşmeyecek hâliyle.

Tokenler de tek kullanımlık olduğu için gelen saldırı maksimum senin ilk proxyde kalıyor. Silkroada ulaşmıyor.

Asıl olay website login gibi bir sistem inşa etmek. Jwt bile kullanabilirsin ancak base64 de iş görecektir. Ben launcher düzenleyeceğim. İlgini çeken bir şeyse dc paylaşabilirim. Benim de filter özelliklerim yok şuan. Birbirimize katacağımız çok şey vardır mutlaka.

Thread owner
Anlatması kodu yazmaktan zor bir şey bence. Evet bağlantı yine TCP üzerinden akıyor. Ama Gateway önünde iki TCP proxy var gibi düşün. İlk TCP security kullanmıyor sadece Auth paketi alıyor. Sessionu filterin gatewaye aktarıyor. Yaptığı tek iş Auth paketini kontrol etmek olduğu için milisaniye sürüyor hesabı. Herhangi bir database bağlantısına da gerek yok burada. İstersen 50 tane çalıştır ya da Docker üzerine inşa ediyorsan bırak çöksün. Always restart ile kendi yine başlar.

Patlasa dahi serverin zarar görmeyecek. Oyuncular oyundan düşmeyecek hâliyle.

Tokenler de tek kullanımlık olduğu için gelen saldırı maksimum senin ilk proxyde kalıyor. Silkroada ulaşmıyor.

Asıl olay website login gibi bir sistem inşa etmek. Jwt bile kullanabilirsin ancak base64 de iş görecektir. Ben launcher düzenleyeceğim. İlgini çeken bir şeyse dc paylaşabilirim. Benim de filter özelliklerim yok şuan. Birbirimize katacağımız çok şey vardır mutlaka.
Muhakkak hocam ekleselim discord dan ordan devam ederiz dediğin gibi eğer teorikte değilde pratikte işleyen bir sistemse çok iyi bu şekilde yada farklı değişiklikler yaparak bot kullanıcı da tespit edilebilir, aslında bot tespiti için kullanıcıya launcher ile girişten başka seçenek bırakmayarak silkroad.exe den gelecek şifreyle sro_clientin start alması gibi şeylerde yapilabilir

Thread owner
Bu kategori gerçekten çok güzel oldu.

@merttopal7 ve @sureyya064 böyle konu hakkında derinlemesine sohbetiniz hoşuma gitti başarılar dilerim arkadaşlar umarım güzel iş çıkarırsınız ^^
Teşekkür ederiz 🤗😁 Hiç birşey yapmasak bile fikirlerin olması bile çok iyi çünkü insan bir yerden sonra tıkanıyor ve yaratıcılığını kaybediyor, herşey denenebilir olur olmaz o ayrı konu 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt