vSRO Çözüldü Merhaba hocalar,Şu anda DuckSoup filter kurulumunu deniyorum. Arayüzde her şey düzgün görünüyor ama "Item Chest" (Hộp Lưu Trữ) simgesi sağ üst köşede

aolang

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 50 mesaj
Thread owner
Merhaba hocalar,Şu anda DuckSoup filter kurulumunu deniyorum. Arayüzde her şey düzgün görünüyor ama "Item Chest" (Hộp Lưu Trữ) simgesi sağ üst köşede boş / beyaz olarak çıkıyor (aşağıdaki resimde görebilirsiniz).

Ekli dosyalar

• item chest.png
    item chest.png
    402 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba hocalar,Şu anda DuckSoup filter kurulumunu deniyorum. Arayüzde her şey düzgün görünüyor ama "Item Chest" (Hộp Lưu Trữ) simgesi sağ üst köşede boş / beyaz olarak çıkıyor (aşağıdaki resimde görebilirsiniz).
Merhaba,

Media içerisinde mevcut filter'ın icon ddj dosyaları eksik.Bunları Media içerisine eklerseniz sorun çözülücektir.

Oyla 0
Eksik ikon yolunu kontrol etmek için hangi aracı kullanabilirim, bana söyleyebilir misiniz?
çoğunlukla iconlar tek bir klasörde olur kullandığınız filter a göre değişir örneğin: "Media/icon/etc/itemchest_1.ddj" gibi bu ddj dosyaların kontrolünü Joymax PK2 Tool aracı ile kontrol edip ekliyebilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner
çoğunlukla iconlar tek bir klasörde olur kullandığınız filter a göre değişir örneğin: "Media/icon/etc/itemchest_1.ddj" gibi bu ddj dosyaların kontrolünü Joymax PK2 Tool aracı ile kontrol edip ekliyebilirsiniz.
Teşekkür ederim öğretmenim! Şunu sormak istiyorum: Bu ikonun çağrıldığı yolu (örneğin devkit_dll.dll veya sro_client.exe içinde) nasıl öğrenebilirim? Çünkü ikonun adını bilmiyorum ve bu yüzden yeni .ddj görseli eklemek çok zor oluyor.

Oyla 0
Teşekkür ederim öğretmenim! Şunu sormak istiyorum: Bu ikonun çağrıldığı yolu (örneğin devkit_dll.dll veya sro_client.exe içinde) nasıl öğrenebilirim? Çünkü ikonun adını bilmiyorum ve bu yüzden yeni .ddj görseli eklemek çok zor oluyor.
x32dbg dedimya sana

1748181291766.png

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt