vSRO Çözüldü merhaba mastery scroll limit hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byferoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byferoo

.
.
Aktiflik: 6%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
hangi buıld basarsam açıyor bi limit olmadan yani 1 çarda tüm buıldleri açabiliyorum yani sorun nerde acaba?

Çözüm
Aşağıdaki örneği @CharID, @MasteryID ile çağırman halinde kılçıksız çalışması gerekiyor diye düşünüyorum.

DECLARE @LevelCap INT = 100
DECLARE @MasteryID INT = ?

-- Delete Corrupt Skills ~
DELETE [_CharSkill] FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkill] WITH(NOLOCK) JOIN [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefSkill] WITH(NOLOCK) ON [_CharSkill].[SkillID] = [_RefSkill].[ID] WHERE [_CharSkill].[CharID] = @CharID AND [_RefSkill].[ReqCommon_Mastery1] IN (SELECT [MasteryID] FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkillMastery] WITH(NOLOCK) WHERE [CharID] = @CharID AND [Level] < @LevelCap) AND [_CharSkill].[SkillID] NOT IN (1, 70, 40, 2, 8421, 9354, 9355, 11162, 9944, 8419, 8420, 11526, 10625)

-- Delete Corrupt Mastery ~
UPDATE [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkillMastery] SET [Level] = 0 WHERE [CharID] = @CharID AND [Level] < @LevelCap

-- Add Mastery Skills ~
INSERT [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkill] SELECT @CharID, [ID], 1 FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefSkill] WITH(NOLOCK) WHERE [ID] IN...
SQL prosedüründe bir yerde level için 300 yazıyordu onu okuturken kendi serverinizin capine göre ayarlamış mıydınız

Oyla 0
Thread owner
Adsız.png

bu şekilde güncelledm deniyorum şmdi

Oyla 0
Aşağıdaki örneği @CharID, @MasteryID ile çağırman halinde kılçıksız çalışması gerekiyor diye düşünüyorum.

DECLARE @LevelCap INT = 100
DECLARE @MasteryID INT = ?

-- Delete Corrupt Skills ~
DELETE [_CharSkill] FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkill] WITH(NOLOCK) JOIN [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefSkill] WITH(NOLOCK) ON [_CharSkill].[SkillID] = [_RefSkill].[ID] WHERE [_CharSkill].[CharID] = @CharID AND [_RefSkill].[ReqCommon_Mastery1] IN (SELECT [MasteryID] FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkillMastery] WITH(NOLOCK) WHERE [CharID] = @CharID AND [Level] < @LevelCap) AND [_CharSkill].[SkillID] NOT IN (1, 70, 40, 2, 8421, 9354, 9355, 11162, 9944, 8419, 8420, 11526, 10625)

-- Delete Corrupt Mastery ~
UPDATE [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkillMastery] SET [Level] = 0 WHERE [CharID] = @CharID AND [Level] < @LevelCap

-- Add Mastery Skills ~
INSERT [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkill] SELECT @CharID, [ID], 1 FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefSkill] WITH(NOLOCK) WHERE [ID] IN (SELECT MAX([_RefSkill].[ID]) FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefSkill] WITH(NOLOCK) JOIN [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefSkillMastery] WITH(NOLOCK) ON [_RefSkill].[ReqCommon_Mastery1] = [_RefSkillMastery].[ID] AND [_RefSkill].[Service] = 1 AND [_RefSkillMastery].[ID] = @MasteryID AND [_RefSkill].[ReqLearn_SP] != 0 GROUP BY [_RefSkill].[GroupID]) AND [ID] NOT IN (SELECT [SkillID] FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkill] WITH(NOLOCK) WHERE [CharID] = @CharID)

-- Open Mastery ~
UPDATE [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_CharSkillMastery] SET [Level] = @LevelCap WHERE [MasteryID] = @MasteryID

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt