Tanışma Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bertan46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bertan46

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 50 mesaj
Thread owner
Herkese merhaba

Server açmayı düşünüyorum fakat tek başıma girmeyi istemiyorum bu konuda tecrübeli birileriyle yola çıkmanın benim için daha iyi olacağını düşünüyorum piyasada çevresi olan oyuncu kitlesi olan birileri bu yolda kendine bir yoldaş arayan birileri var ise birlikte iş yapmaktan memnuniyet duyarım. Böyle bir birliktelik ihtiyacı olan birileri var ise bana ulaşabilirler.

Teşekkürler

Herkese merhaba

Server açmayı düşünüyorum fakat tek başıma girmeyi istemiyorum bu konuda tecrübeli birileriyle yola çıkmanın benim için daha iyi olacağını düşünüyorum piyasada çevresi olan oyuncu kitlesi olan birileri bu yolda kendine bir yoldaş arayan birileri var ise birlikte iş yapmaktan memnuniyet duyarım. Böyle bir birliktelik ihtiyacı olan birileri var ise bana ulaşabilirler.

Teşekkürler
Merhaba bu konu da seçiminizi doğru yapın elinizden gelince bu konu zordur daha önceden tecrübe edenler konu içerisinde deneyimlerini de paylaşırlarsa daha da güzel olabilir şimdiden başarılar dilerim

Herkese merhaba

Teşekkürler
Dostum tavsiyem tek başına yap editör arkadaşlar var sabit işini güzel yapan biri ile girersin problemlerini anında çözer player çekmeye gelince reklamını güzel ver biraz para harcarsın ama sistemi güzel yaparsan her türlü getirisi olur zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt