vSRO Yardım Merhabalar belirli konularda yardıma ihtiyacım var

Raven

.
Aktiflik: 4%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhabalar Vsro Ailesi 1 kaç konuda yardıma ihtiyacım var hepsi için tek tek konu açmak istemedim o yüzden bu konu altında belirtmek istiyorum

Şimdiden herkes'e teşekkürlerimi sunarım

Yardıma ihtiyacım olan konular şu Şekildedir

1. Olarak Yeni Job Suitlere ihtiyacım var forumda baktım buladım
2. Olarak MaxiGuard'da rank sistemine Gold & Arena & Player & Guild & Pvp Rank sistemlerini aktif etmek istiyorum ama gerekli kodlara ulaşım sağlayamadım
dynamicrank v2 aktif ettiğimde tablolar gözükmüyor

Yeni Job suitleri forumda vardı , 2. Soruya gelirsek bahsettiğin etkinliklerin sonuçlarını bir tabloda tutman lazım yada bir prosedür yardımıyla direk dinamik rank v2 tablolarına insert ettirmen lazım örn. Pvp rank için addlogchar a event idsiyle her pvp killinde kesen ve kesileni bir tabloda yada dynamicrankv2 tablosuna insert ettirirsen sonuç alırsın hocam

Merhabalar Vsro Ailesi 1 kaç konuda yardıma ihtiyacım var hepsi için tek tek konu açmak istemedim o yüzden bu konu altında belirtmek istiyorum

Şimdiden herkes'e teşekkürlerimi sunarım

Yardıma ihtiyacım olan konular şu Şekildedir

1. Olarak Yeni Job Suitlere ihtiyacım var forumda baktım buladım
2. Olarak MaxiGuard'da rank sistemine Gold & Arena & Player & Guild & Pvp Rank sistemlerini aktif etmek istiyorum ama gerekli kodlara ulaşım sağlayamadım
dynamicrank v2 aktif ettiğimde tablolar gözükmüyor
1 - Job suit için hazır bsr ve txt dosyaları var forumda ordan cekebilirsin.
2 - Maxiguard dynamicrankv2 açarsan eğer dynamicrankv2 Rank adi ve select komutuyla Rank olusturacagin tabloları sıralı gostermen lazım.

job suit varda sanırım elite konu bu sebebten göremezsin
dynamicrank v2 için gerekli tablo bilgilerini girdinten sonra maxiguard panel kısmından aktif etmen lazım ek olarak media/maxiguard/ içinde design.jsn var onun içinden sende dynamicrank'tır onu dynamicrankingv2 ile değiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt