vSRO Sorum Var Minimap altındaki iconlar

PVP_TANRISI

.
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Her serverde minimap altındaki item chest, daily login, ve guard iconları gibi iconları kaldırmak için
ne yapmak lazım. Daha önce media pk2 ve data pk2'de çok uğraştım ama yapamadım.
Oyun bu iconları nereden okuyorda minimap altında gösterebiliyor ?
Silah bsrlarını okuduğu gibi biri text dosyasından mı okuyor yoksa başka bir yerden mi ?

Merhaba @PVP_TANRISI ,

bu görseller client'e inject olan dll ile gelirler ve eğer devkit kütüphanesi kullanılıyorsa bu görseller genelde media.pk2/guard ismindeki klasörü içerisinde yer alırlar.Eğer oshgui kütüphanesi kullanılıyorsa içerisine yüklenmiş şekilde gelir her iki yöntem de dll kütüphanesini client içerisinden kaldırarak bu görselleri kaldırabilirsiniz. Media içerisinde ki görselleri silmek iconları kaldırmaz sadece icon görsellerini siler ve dll silinen görseli bulamadığından ya crash verir yada beyaz icon şeklinde görünür!

Oyla 0
Thread owner
Merhaba @PVP_TANRISI ,

bu görseller client'e inject olan dll ile gelirler ve eğer devkit kütüphanesi kullanılıyorsa bu görseller genelde media.pk2/guard ismindeki klasörü içerisinde yer alırlar.Eğer oshgui kütüphanesi kullanılıyorsa içerisine yüklenmiş şekilde gelir her iki yöntem de dll kütüphanesini client içerisinden kaldırarak bu görselleri kaldırabilirsiniz. Media içerisinde ki görselleri silmek iconları kaldırmaz sadece icon görsellerini siler ve dll silinen görseli bulamadığından ya crash verir yada beyaz icon şeklinde görünür!
Ben iconları kaldırmak için dosyaları silmenin yeterli olacağını düşünüyordum.
Anlattıkların hakkında en ufak bilgim yok. Sayende bu işin altından kalkamayacağımı fark ettim.
Zaman ayırıp en ince ayrıntısına kadar anlattığın için çok sağol.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar