vSRO Çözüldü Minion Source Stall’a Item Koydurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan InFlames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

InFlames

.
.
Aktiflik: 20%
Ayın En Aktif Üyesi
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Merhaba, iyi geceler.
Minion source kullanarak bir bot geliştirmeye çalışıyorum. Şu an stall (pazar) açtırma kısmını hallettim ancak stall içerisine item ekletme konusunda sorun yaşıyorum.

Amacım:
  • Oyun içinde otomatik stall açtırmak
  • Belirlediğim itemleri stalla koydurmak
  • Ek olarak global chat attıracak bir sistem kurmak
Stall açılıyor fakat item ekleme (stall inventory / packet kısmı) tarafında takıldım. Bu işlemin packet yapısı veya fonksiyonel karşılığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ayrıca elinde Minion source’a yakın bir bot source bulunan ya da bu sistemleri daha önce yazmış olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Thread owner
İstersen bakalım beraber
Akşam 20:00 – sabah 08:00 çalıştığım için gün içinde dinleniyorum ancak genelde 16:00–17:00 civarında aktif olabiliyorum Uyandığım da mutlaka dönüş yaparım hocam.

Oyla 0
Akşam 20:00 – sabah 08:00 çalıştığım için gün içinde dinleniyorum ancak genelde 16:00–17:00 civarında aktif olabiliyorum Uyandığım da mutlaka dönüş yaparım hocam.
günde ortalama İNSAN gibi 1 saat falan yaşıyon sanırım. Bu nasıl bir çalışma düzeni be kardeşim, yıpratma kendini. Para elbet bulunur bi şekilde az kendini dinlendir, keyfine bak. Allah korusun ölüp gideceksin, saçmalama gözünü seveyim.

Oyla 0
Thread owner
günde ortalama İNSAN gibi 1 saat falan yaşıyon sanırım. Bu nasıl bir çalışma düzeni be kardeşim, yıpratma kendini. Para elbet bulunur bi şekilde az kendini dinlendir, keyfine bak. Allah korusun ölüp gideceksin, saçmalama gözünü seveyim.
Arkadaş yıllık izne çıktı bir 10 gün karşılığım yok yoksa çekilecek dert değilde kimsenin sözü yerde kalmasın sabah 8 de çık 9 da gel uyu 5-6 da uyan hazırlan yemek ye geri git hayat değil zaten bu da bir kaç gün sabretmem gerek ondan sonra tekrar 8 saat

Oyla 0
Uzun zamandır takip ediyorum dayanamadım bugün pc başına geçtim ve denedim şuan ben sorunsuz çalışıyor yapman gereken

C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

önce stall oluşturmak ve stall ismini vermek sonra

C#:

stall içindeki titleyi vermek bu aralara delay koyarsan daha iyi olur

C#:

sonra item stall slot 0 ile 9 arasıdır.
invSlot çantadaki hangi slottaki itemi koymak istersen
count itemin adeti
price fiyat

ayrı bir buton ile stallı modify den çıkarman gerek oda şöyle

C#:

buda tekrar modify etmek için

C#:

ve buda stall komple kapatmak için

C#:

burda şuan sadece tekli item ekleme mantığını verdim geri kalanı çorap söküğü gibi gelir.
slot numarası ile uğraşmak yerine karakterin envanterini listeleme yapıp çantadaki iteme sağ tık stall ekle yapabilirsin taslak bu kolay gelsin.

Oyla 1
oyun kalabalık görünsün diye main town da boş boş duran charlar, npcler arası gezen charlar, auto pt formlayan charlar, stall açan charlar bla bla... bunları kendi projelerim ile yapıp denemiş birisi olarak söylüyorum oyuncular zaman içerisinde anlıyor ve tam tersi kötü bir imaj yapıyor. Oyun tutmuş ise tutmuştur zorlamaya çalışınca daha kötü oluyor. Yok ben öylesine basit bir stall botu yapıcam diyorsanız tamam ama amaç farklı ise çok faydası olmuyor bilginiz olsun :)
oyunculara en başında haber verilirse bir problem olmaz bence. herkes onların bot olduğunu bilsin. 500 kişilik server oynayıp bomboş bir şehir görmekten ise oyun tarafından oluşturulan stall çarlarını görmeyi tercih ederim.

Oyla 0
Uzun zamandır takip ediyorum dayanamadım bugün pc başına geçtim ve denedim şuan ben sorunsuz çalışıyor yapman gereken

C#:

önce stall oluşturmak ve stall ismini vermek sonra

C#:

stall içindeki titleyi vermek bu aralara delay koyarsan daha iyi olur

C#:

sonra item stall slot 0 ile 9 arasıdır.
invSlot çantadaki hangi slottaki itemi koymak istersen
count itemin adeti
price fiyat

ayrı bir buton ile stallı modify den çıkarman gerek oda şöyle

C#:

buda tekrar modify etmek için

C#:

ve buda stall komple kapatmak için

C#:

burda şuan sadece tekli item ekleme mantığını verdim geri kalanı çorap söküğü gibi gelir.
slot numarası ile uğraşmak yerine karakterin envanterini listeleme yapıp çantadaki iteme sağ tık stall ekle yapabilirsin taslak bu kolay gelsin.
Adam adaaaammmmm

Oyla 0
Test Sonucu

1776600295339.png
1776600322964.png

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

buda 1tık üstü sana yardımcı olacam derken programı yaptım :)

1776615826587.png
1776615846443.png
1776615874277.png
1776615906053.png
1776615936980.png
1776615953296.png

Oyla 0
Thread owner
Test Sonucu

1776600295339.png1776600322964.png
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

buda 1tık üstü sana yardımcı olacam derken programı yaptım :)

1776615826587.png1776615846443.png1776615874277.png1776615906053.png1776615936980.png1776615953296.png
D Diskim komple silindi hocam hiçbir source kalmadı ilerleme yapamayacağım sanırsam teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız ve yardımlarınız için tekrardan ellerinize sağlık çok güzel bir iş olmuş @ServerEdit Vakkosu <3

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt