Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Mob Kill Log
- Konuyu Başlatan nes1963
- Başlangıç tarihi
log tutuyor ama mob isimlerini çekemiyorum onu ayarlayamadım biKesilen mobları logchar dan çekemezsin çünkü log tutmuyor
Ekli dosyalar
Oyla
0
kardesım sen common tablosundan sadece mobların codenamelerını cekıyoorsun o iş öyle olmuyor guard kullanarak düzegün bir şekilde yazman gerek prosedürü mob codenamesını desc den çekemezsin.
Oyla
0
addlogcharda desc verisi veriyor mob kodunu ayıklayabilirsen oradan yapabilirsinyok mu yardımcı olabilecek? asıl yapmak istediğim oyunda çıkan sox dropları şu mobdan çıktı diye ayarlamak
Oyla
0
nasıl yani tam anlamadımaddlogcharda desc verisi veriyor mob kodunu ayıklayabilirsen oradan yapabilirsin
Oyla
0
Bu şekilde bir sistem yaparsan çok hata etmiş olursun çünkü kesilen her mobu log tutturmak oyuncu sayısının arttığı senaryoda büyük problem yaratacaktır. Ayrıca sadece database üzerinden bildiğim kadarıyla x mobundan x itemi drop oldu şeklinde bir veri çıkışı elde edemezsin, bunu yapabilsen bile gameserver addon ile elde edebilirsin. Ama bunu bu şekilde yapacağına belli başlı itemlerin yada rare itemlerin pick up yapıldığında log'laman senin için daha faydalı olacaktır.
Oyla
0
Mob isimleri için bir tablo yapmanız lazım örneğin. UniqueID ve UniqueName şeklinde ve o tablodada uniquenin ID ve isim yazarsanız o tablodan çeker ve sorunsuz çalışır.log tutuyor ama mob isimlerini çekemiyorum onu ayarlayamadım bi
Oyla
0
Guarddan bağımsız olarak bunu _AddLogchar üzerinden kullanmak istiyorsun amacın nedir bilmiyorum ama veritabanı boyutunu boşyere büyültmeye bence gerek yok.
Bunu guard üzerinden ilgili RefObjID'ler hangisi ise guard'ı kullanan arkadaşlarımızın tavsiyelerini alarak yapmanı öneririm.
Ama yok illede ben bunu Addlogchar üzerinden yapmak istiyorum , guarda entegreli olmasını istemiyorum diyorsan dm üzerinden bana ulaşırsan ücretli bir şekilde destek verebilirim.
Bunu guard üzerinden ilgili RefObjID'ler hangisi ise guard'ı kullanan arkadaşlarımızın tavsiyelerini alarak yapmanı öneririm.
Ama yok illede ben bunu Addlogchar üzerinden yapmak istiyorum , guarda entegreli olmasını istemiyorum diyorsan dm üzerinden bana ulaşırsan ücretli bir şekilde destek verebilirim.
Oyla
0
bu sistem mantıklı ve uygulanabilir kesilen mob loglarını 100 binde bir temizletebilirim ve güzel çalışır bir sistem olabilir ama sistemi yormamak için bu sistemden vazgeçtim fikir belirten herkese teşekkürler
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)