vSRO Çözüldü Mob Kill Log

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nes1963
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nes1963

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 50 mesaj
Thread owner
Oyunda kesilen mobları son kesilen mob olacak şekilde log tutması için tablo oluşturdum ama log tutmuyor sorun nerede olabilir?

Ekli dosyalar

• ds.webp
    ds.webp
    68.9 KB · Görüntüleme: 69
  • ss.webp
    ss.webp
    101.4 KB · Görüntüleme: 67
Kesilen mobları logchar dan çekemezsin çünkü log tutmuyor

Oyla 0
kardesım sen common tablosundan sadece mobların codenamelerını cekıyoorsun o iş öyle olmuyor guard kullanarak düzegün bir şekilde yazman gerek prosedürü mob codenamesını desc den çekemezsin.

Oyla 0
Thread owner
yok mu yardımcı olabilecek? asıl yapmak istediğim oyunda çıkan sox dropları şu mobdan çıktı diye ayarlamak

Oyla 0
Bu şekilde bir sistem yaparsan çok hata etmiş olursun çünkü kesilen her mobu log tutturmak oyuncu sayısının arttığı senaryoda büyük problem yaratacaktır. Ayrıca sadece database üzerinden bildiğim kadarıyla x mobundan x itemi drop oldu şeklinde bir veri çıkışı elde edemezsin, bunu yapabilsen bile gameserver addon ile elde edebilirsin. Ama bunu bu şekilde yapacağına belli başlı itemlerin yada rare itemlerin pick up yapıldığında log'laman senin için daha faydalı olacaktır.

Oyla 0
log tutuyor ama mob isimlerini çekemiyorum onu ayarlayamadım bi
Mob isimleri için bir tablo yapmanız lazım örneğin. UniqueID ve UniqueName şeklinde ve o tablodada uniquenin ID ve isim yazarsanız o tablodan çeker ve sorunsuz çalışır.
1763620558371.webp

Oyla 0
Guarddan bağımsız olarak bunu _AddLogchar üzerinden kullanmak istiyorsun amacın nedir bilmiyorum ama veritabanı boyutunu boşyere büyültmeye bence gerek yok.
Bunu guard üzerinden ilgili RefObjID'ler hangisi ise guard'ı kullanan arkadaşlarımızın tavsiyelerini alarak yapmanı öneririm.
Ama yok illede ben bunu Addlogchar üzerinden yapmak istiyorum , guarda entegreli olmasını istemiyorum diyorsan dm üzerinden bana ulaşırsan ücretli bir şekilde destek verebilirim.

Oyla 0
Thread owner
Mob isimleri için bir tablo yapmanız lazım örneğin. UniqueID ve UniqueName şeklinde ve o tablodada uniquenin ID ve isim yazarsanız o tablodan çeker ve sorunsuz çalışır.
1763620558371.webp
bu sistem mantıklı ve uygulanabilir kesilen mob loglarını 100 binde bir temizletebilirim ve güzel çalışır bir sistem olabilir ama sistemi yormamak için bu sistemden vazgeçtim fikir belirten herkese teşekkürler

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt