Arkadaşlar semerkand bahdad ve cons gibi yerlere mob slotu yapmak istiyorum ama tek tek değilde toplu bir şekilde yapmak istiyorum kolay yolu varmıdır acaba elimdeki query ile çarın olduğu yere tek yapıyor bundan dolayı haftalarımı alır.Yardımcı olursanız sevinirim
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü mob slot edit
- Konuyu Başlatan KARARENONLİNE34
- Başlangıç tarihi
Ustamın kastı senin anladığın değil, galiba sen tek tıklama ile istediğin her şeyi halletmek istiyorsun, ustamda diyor ki bu iyi bir fikir değil ve sorun çıkartabilir o yüzden yönlendirdiği konuda ki query tahminimce tek tek yapmanı gerektiriyor ve incelemedin büyük ihtimal çünkü örneğin yeoha mobu 25 slottan oluşuyorsa bunları tek tek daha doğrusu slot slot değiştirmen gerekmiyor zaten yeohanın kodu 1 tane ve bu yeoha kodu ile değiştirmek istediğin mob kodunu yazdığında querye tek seferde tüm slotları değiştirecek.semerkand arabian ve alex maplarinin heryerini mob yapmak istiyorum bunun icin tek tek car acarsam 2 haftami alir
Oyla
0
usta zaten mesela semerkanddaki bütün mobları değiştirdim ama bahdad mob ekleyemedim ondan dolayı değiştiremedim ekledikten sonra mob slotlarını yükseltecemUstamın kastı senin anladığın değil, galiba sen tek tıklama ile istediğin her şeyi halletmek istiyorsun, ustamda diyor ki bu iyi bir fikir değil ve sorun çıkartabilir o yüzden yönlendirdiği konuda ki query tahminimce tek tek yapmanı gerektiriyor ve incelemedin büyük ihtimal çünkü örneğin yeoha mobu 25 slottan oluşuyorsa bunları tek tek daha doğrusu slot slot değiştirmen gerekmiyor zaten yeohanın kodu 1 tane ve bu yeoha kodu ile değiştirmek istediğin mob kodunu yazdığında querye tek seferde tüm slotları değiştirecek.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
kesinlikle katılıyorum ama böyle zahmetli bir işi yaparken birileri kolaylığını bulmuştur diye konu açtım başkalarıda yararlarınır en azındanNo pain, no gain.
Oyla
0
Bağdat haritası olan bir db indireceksin daha sonra Bağdat haritasında olan mobları bulup kodlarını RefNestte çıkartıp kendi Nestine yapıştıracaksın, bu kadar.usta zaten mesela semerkanddaki bütün mobları değiştirdim ama bahdad mob ekleyemedim ondan dolayı değiştiremedim ekledikten sonra mob slotlarını yükseltecem
kesinlikle katılıyorum ama böyle zahmetli bir işi yaparken birileri kolaylığını bulmuştur diye konu açtım başkalarıda yararlarınır en azından
Oyla
0
tamamdır abim bakıcamHocam incelerseniz forum içerisnde bahdat ile ilgili konu var map mob npc hepsi ayrı şekilde içinde toplanmış
Oyla
0
buldum girdilerini yaptım mob kısmını kendime göre 1 tane mobla değiştirdim nedense bahdadda hiçbir yerde moblar yokBulamaz isen bildir
Oyla
0
Burda Söz ettiğim verileri kendi veritabanına göre düzenlemen lazımMerhabalar arkadaşın çözüm yorumu işe yaramadıysa Semer için Şu konudan yardım alabilirsin mevcut bölgenin konumları için
vSRO Paylaşım Konu 'Mob Slot Değiştirme [New]'
Hali hazırda piyasada dolaşan Queryde 2 defa eski mob ID yazıyorduk..
Ancak bu Query de Eski Mob ID yi bir defa yazmanız yeterlidir..
Basit birşey ama paylaşmak istedim
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- MarsEDIT
- marsedit mb slot değştirme slot editör vsro mob editör
- Cevaplar: 96
- Forum: VSRO Kod Paylaşımları
İkinci olarak bahdad haritası içinde Eklediğim Dosyalarda gerekli spawn noktalarını Tespit edip mobları kendine göre değiştirebilirsiniz
Oyla
0
suan elimdeki olan sıkıntı böyle abi mob spam olduğu gibi kayboluyorBurda Söz ettiğim verileri kendi veritabanına göre düzenlemen lazım
İndir Video 2025 webm
video uzun oldu boyle biraktim kb
video izlerseniz belki doğru yapmışımdır ama moblar hiç spam olmuyordurBurda Söz ettiğim verileri kendi veritabanına göre düzenlemen lazım
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)