vSRO Paylaşım Mob spawn süresi, homojen sistem ve en doğru şekilde fgw vs bozmadan ayarlamak

Thread owner
Tum maplari homojen yaptiginizda 2500 ve uzeri oyunculu durumlarda memory leak durumu basliyor. Gameserver ramine surekli mesaj spamliyor ve 24 saat icinde dusuruyor gsyi. Bilginize
Bilgi için teşekkür ederim genelde 2.5 k player görmediğimiz için oraya kadar gelmedik denemek için😀
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Basit yöntem ile direk uğraşmadan query okutularak ve homojen sistem tarzı ile paylaşım yaptim forumdakiler farklı hep sizin paylaşımı görmemişim 😊

Teşekkürler bendekinden farklı neymiş merak ettim.

@Promaker peki bunun şartı nedir burda Gradius 10 a nradius 5 kullanılmış ben mesela 30/20 kullanıyorum bu durumda bunu yaşamayacak mıyım ?
30 20 olunca moblar fazla dağılıyor en iyisi 5 10 yada 10 15 olarak deneyebilirsiniz

Bilgi için teşekkür ederim genelde 2.5 k player görmediğimiz için oraya kadar gelmedik denemek için😀

Basit yöntem ile direk uğraşmadan query okutularak ve homojen sistem tarzı ile paylaşım yaptim forumdakiler farklı hep sizin paylaşımı görmemişim 😊

30 20 olunca moblar fazla dağılıyor en iyisi 5 10 yada 10 15 olarak deneyebilirsiniz
Aslında doğru dağılıyor ama bazı bölgeleri party yapacaklar için bu şekilde ayarladım lurenin tatmin edici bir seyir keyfi oluyor :)

tesekkurler

bölgeye göre olanınıda paylaşsan güzel olur :)

no problem about post kanka i just mention to you know.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt