Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Mob spawn süresi, homojen sistem ve en doğru şekilde fgw vs bozmadan ayarlamak
- Konuyu Başlatan AEDN
- Başlangıç tarihi
Bilgi için teşekkür ederim genelde 2.5 k player görmediğimiz için oraya kadar gelmedik denemek içinTum maplari homojen yaptiginizda 2500 ve uzeri oyunculu durumlarda memory leak durumu basliyor. Gameserver ramine surekli mesaj spamliyor ve 24 saat icinde dusuruyor gsyi. Bilginize
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Basit yöntem ile direk uğraşmadan query okutularak ve homojen sistem tarzı ile paylaşım yaptim forumdakiler farklı hep sizin paylaşımı görmemişimvSRO Paylaşım Konu 'Complete Query for Modifying Monsters in vSRO'
I don't know if this query will help you or not, but I made it for vsro.org and beginner editors. It may be useful for them.
Changing the Location of a Mob in the Town
The second part it helps change the location of the mob if you want to replace it. This is dependent on the town, meaning if you want to replace all mobs in a town with one type of mob, you can use this query.
** Find the Location of a Specific Mob
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Kabloz™
- #help #vsro
- Cevaplar: 52
- Forum: VSRO Kod Paylaşımları
30 20 olunca moblar fazla dağılıyor en iyisi 5 10 yada 10 15 olarak deneyebilirsinizTeşekkürler bendekinden farklı neymiş merak ettim.
@Promaker peki bunun şartı nedir burda Gradius 10 a nradius 5 kullanılmış ben mesela 30/20 kullanıyorum bu durumda bunu yaşamayacak mıyım ?
Aslında doğru dağılıyor ama bazı bölgeleri party yapacaklar için bu şekilde ayarladım lurenin tatmin edici bir seyir keyfi oluyorBilgi için teşekkür ederim genelde 2.5 k player görmediğimiz için oraya kadar gelmedik denemek için
Basit yöntem ile direk uğraşmadan query okutularak ve homojen sistem tarzı ile paylaşım yaptim forumdakiler farklı hep sizin paylaşımı görmemişim
30 20 olunca moblar fazla dağılıyor en iyisi 5 10 yada 10 15 olarak deneyebilirsiniz
sütüne kakao istermisintesekkurler
bölgeye göre olanınıda paylaşsan güzel olur![]()
güzel*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bölgeye göre olan forumda olduğu için paylaşmadimtesekkurler
bölgeye göre olanınıda paylaşsan güzel olur![]()
no problem about post kanka i just mention to you know.Bilgi için teşekkür ederim genelde 2.5 k player görmediğimiz için oraya kadar gelmedik denemek için
Basit yöntem ile direk uğraşmadan query okutularak ve homojen sistem tarzı ile paylaşım yaptim forumdakiler farklı hep sizin paylaşımı görmemişim
30 20 olunca moblar fazla dağılıyor en iyisi 5 10 yada 10 15 olarak deneyebilirsiniz
Thank you brono problem about post kanka i just mention to you know.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)