Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Model switcher
- Konuyu Başlatan degvins
- Başlangıç tarihi
Hocam hangi konuya göre model switcher eklediniz konuyu atabilir misiniz?tamamdır sorunu çözdüm teşkkürler. Bsr düzelttim. ve prosödürleri düzenledim
Oyla
0
Hocam hangi konuya göre model switcher eklediniz konuyu atabilir misiniz?
vSRO Paylaşım Konu 'Switcher+Glow scroll ile yapımı'
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkte verdiğim dosyalarda sorun yoktur fakat kendim bir kaç yerini değiştirmek zorunda kaldım çünkü burada paylaşılan şeyler silkroadı seven silkroad üzerine kendini geliştirmeye çalışan emek veren insanlar için bedavadan buradan alıp ta 100 liraya sv açmayı planlayanlara değil. Sonuç olarak bu işi öğrenmeye çalışan kişiler zaten değiştirdiğim yeri anında görerek düzeltir onun dışında forumda yardım eden olur mu olmazmı bilmiyorum ben ücreti karşılığında düzeltirim.
--> Dosya içerisinde nereye ne eklemeniz gerektiği yazıyor...
- Bize silkroad sevdalıları...
- snayls
- vsro edit arsivi vsro glow vsro switcher
- Cevaplar: 139
- Forum: VSRO Paylaşımları
Oyla
0
bu maxiguard uyumlu mu?vSRO Paylaşım Konu 'Switcher+Glow scroll ile yapımı'
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkte verdiğim dosyalarda sorun yoktur fakat kendim bir kaç yerini değiştirmek zorunda kaldım çünkü burada paylaşılan şeyler silkroadı seven silkroad üzerine kendini geliştirmeye çalışan emek veren insanlar için bedavadan buradan alıp ta 100 liraya sv açmayı planlayanlara değil. Sonuç olarak bu işi öğrenmeye çalışan kişiler zaten değiştirdiğim yeri anında görerek düzeltir onun dışında forumda yardım eden olur mu olmazmı bilmiyorum ben ücreti karşılığında düzeltirim.
- snayls
- vsro edit arsivi vsro glow vsro switcher
- Cevaplar: 139
- Forum: VSRO Paylaşımları
Oyla
0
knka onu kendin ayarlarsın maxiguard varsa konularda var maxiguardla yapımıdabu maxiguard uyumlu mu?
Oyla
0
En mantıklısı hangisi olur? MaxiGuard ile olanı yapmak mı yoksa bu şekilde yapmak mı?knka onu kendin ayarlarsın maxiguard varsa konularda var maxiguardla yapımıda
Oyla
0
knka ikiside aynı sen hangi guard kullanıyorsun onu yapman lazımEn mantıklısı hangisi olur? MaxiGuard ile olanı yapmak mı yoksa bu şekilde yapmak mı?
Oyla
0
Kanka ikisi de nasıl aynı olabilir ki? Guard olmadan yapmak sanırım yoğunlukta filan sıkıntı çıkartabiliyormuş galiba o yüzden dolayı sormak istedim guardsız olanı yapmak riskli mi olur olmaz mı?knka ikiside aynı sen hangi guard kullanıyorsun onu yapman lazım
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)