- Web sitesi
- www.vsro.org
- Türk Lirası
- 0.00₺
Forum sitemiz her geçen gün büyümekte ve üyelerimize yardım etmek için gönüllü ekip arkadaşı aramaktayız.
Aşağıdaki forumu doldurarak, özel bir panelde başvurunu yönetim ekibinin oylamasına sunulacak ve 3 gün sonunda karar size bildirilecektir.
Moderatör arkadaşların düzenli bir şekilde forumu takip etmesi, bölümlerdeki genel düzeni sağlaması gerekmektedir.
Genel olarak bir moderatörlük isteğinin onaylanması şu şartlara bağladır;
kişinin forumla ilgisi, verdiği cevaplar, paylaştığı içerik ve kalitesi.
Moderatör Başvuru Formu
20.07.2023
Moderatör alımları devam etmektedir.
Founder
@Spare
Owner
@AleriyaSama
Administrator
Super Moderatör
@EfsaneSro
@TALENT
@iMonarch
@Thor
Moderatör
@Stark
@Dorth
@Protech
@Dsgn
@PerseVerace.
Deneme Moderatör
Alınan deneme moderatörler, deneme süresince gözlemlenecek 1 ay gibi bir süre içerisinde test edilecektir.
Lütfen yetkisinin bilincinde olmayacak, yetkilendikten sonra forum ile ilgilenmeyecek kişiler başvuru zahmetinde bulunmasın.
Aşağıdaki forumu doldurarak, özel bir panelde başvurunu yönetim ekibinin oylamasına sunulacak ve 3 gün sonunda karar size bildirilecektir.
Moderatör arkadaşların düzenli bir şekilde forumu takip etmesi, bölümlerdeki genel düzeni sağlaması gerekmektedir.
Genel olarak bir moderatörlük isteğinin onaylanması şu şartlara bağladır;
kişinin forumla ilgisi, verdiği cevaplar, paylaştığı içerik ve kalitesi.
Moderatör Başvuru Formu
20.07.2023
Moderatör alımları devam etmektedir.
Founder
@Spare
Owner
@AleriyaSama
Administrator
Super Moderatör
@EfsaneSro
@TALENT
@iMonarch
@Thor
Moderatör
@Stark
@Dorth
@Protech
@Dsgn
@PerseVerace.
Deneme Moderatör
Alınan deneme moderatörler, deneme süresince gözlemlenecek 1 ay gibi bir süre içerisinde test edilecektir.
Lütfen yetkisinin bilincinde olmayacak, yetkilendikten sonra forum ile ilgilenmeyecek kişiler başvuru zahmetinde bulunmasın.
Son düzenleme: