vSRO Çözüldü Mouse imleci sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ashrion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ashrion

.
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba dostlar, Silkroad Türkiye'nin TRsro indirdim ve oyuna girdiğimde mouse imlecimin arkaplanı beyaz görünüyor, bu sorunu ne yaptıysam çözemedim, destek talebi oluşturdum oyunu silip tekrar indirmemi söylediler, bunu 3 kez yaptım ama sorun yine de düzelmedi, bir çok şey denedim sorunu çözemedim, bilgisayar sistemim güçlü. Lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

• 20ac7534-b340-4f8d-8264-0b2c89452c2a.jpg
    20ac7534-b340-4f8d-8264-0b2c89452c2a.jpg
    179.4 KB · Görüntüleme: 93
Eğer ekran kartı oyundaki alpha blending işlemini düzgün desteklemiyorsa veya DirectX sürümünde bir uyumsuzluk varsa bu tür görsel hatalar olabilir.
Media.pk2 ile ilgili olmadığını 3 kere indirip silmenden anlıyabiliyoruz sorun muhtemel sebeb DirectX sürümün veya ReShade, OBS gibi overlay araçları veya oyun içi post-processing [CTRL+Z] ayarları, şeffaflığı etkileyebilir.

Oyla 0
Thread owner
Eğer ekran kartı oyundaki alpha blending işlemini düzgün desteklemiyorsa veya DirectX sürümünde bir uyumsuzluk varsa bu tür görsel hatalar olabilir.
Media.pk2 ile ilgili olmadığını 3 kere indirip silmenden anlıyabiliyoruz sorun muhtemel sebeb DirectX sürümün veya ReShade, OBS gibi overlay araçları veya oyun içi post-processing [CTRL+Z] ayarları, şeffaflığı etkileyebilir.
Bilgisayarımda directx12 kullanıyorum, ne yapmalıyım daha düşük bir directx sürümü mü yüklemeliyim ?

Oyla 0
Oyla 0
Thread owner
directx9 yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım. Steamdeki obs programını tamamiyle kaldırdım, chatgpt sorduğumda uyumluluk ayarında Windows XP SP3 ile çalıştırmayı dene dx9 ile çalışmaya zorlayabilir belki böyle sorun çözülebilir yazıyordu bunu da denedim olmadı.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

oyuna giriş yaptım ctrl+z yaptım ama hiçbir işlem olmadı, oyun içi post-processing [CTRL+Z] bu ayara seçeneklerden falan mı giriliyor yoksa ?

Oyla 0
DDU ile ekran kartı driverlarınızı komple kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz :)

Oyla 0
Thread owner
DDU ile ekran kartı driver'ları kaldırdım, daha önceden nvidia ekran kartı kullanıyordum, şimdi amd. DDU ile ikisini de kaldırdım, amd ekran kartımı baştan yükledim. Sorun çözülmedi.

Oyla 0
Merhaba dostlar, Silkroad Türkiye'nin TRsro indirdim ve oyuna girdiğimde mouse imlecimin arkaplanı beyaz görünüyor, bu sorunu ne yaptıysam çözemedim, destek talebi oluşturdum oyunu silip tekrar indirmemi söylediler, bunu 3 kez yaptım ama sorun yine de düzelmedi, bir çok şey denedim sorunu çözemedim, bilgisayar sistemim güçlü. Lütfen yardım edin.
Aynı sorunu bende yaşıyorum. RX 7800 XT ekran kartım var. Bizim sıkıntımız AMD Software yazılımıyla alakalı. Eski sürümde böyle bir sıkıntı yoktu güncelleme gelince oldu. Başka bir forum sayfasında aynı konu bir kaç kişi tarafından ele alındı. AMD den yardım istendi o konuya da bak istersen.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt