Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Nazif NPC hatası
- Konuyu Başlatan chaost08
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- hata vsro hata vsro hatalar ve çözümler
Launcheri açıyorsun >> sro_client.exe açılıp tekrar kapanıyor. heralde böyle demek istedin 
refshopstockperiod.txt textini çıkar içini komple sil patchle.
NPC eklediysen tanımlamış olduğun xxxxxx.bsr uzantısını kontrol et o hatalı olabilir.
halen çözülmezse yedeklere dön ve herşeyi adım adım inceleyerek tekrardan yapmayı dene
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
NPC eklediysen tanımlamış olduğun xxxxxx.bsr uzantısını kontrol et o hatalı olabilir.
halen çözülmezse yedeklere dön ve herşeyi adım adım inceleyerek tekrardan yapmayı dene
Oyla
0
deniyorum böyle bir txt yok bendeLauncheri açıyorsun >> sro_client.exe açılıp tekrar kapanıyor. heralde böyle demek istedin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Oyla
0
Merhaba 
boş bir txt dosyası açıp adını refshopitemstockperiod.txt yapın içeriği boş olsun bunu aşşağıda yazdığım yola atın ve deneyin
\media\server_dep\silkroad\textdata
boş bir txt dosyası açıp adını refshopitemstockperiod.txt yapın içeriği boş olsun bunu aşşağıda yazdığım yola atın ve deneyin
Oyla
0
denedim Pacth attım ama halen Start Bastıktan sonra Cilent direk kapanıyor geneMerhaba
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)